Seiska: Sanna Marinin isä on kuollut

Pääministeri Sanna Marinin, 34, isä Lauri Marin on kuollut 65-vuotiaana. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska, joka sai vahvistuksen Lauri Marinin kuolemasta maistraatista. Lauri Marin asui Seiskan mukaan pohjoissavolaisessa Vieremän kunnassa.

Hieman myöhemmin Ilta-Sanomat kertoi pääministerin esikunnan vahvistaneen tiedon ja ilmoittaneen, että Marin ei halua kommentoida asiaa.

Pääministerin vanhemmat erosivat hänen ollessaan pieni. Marin on puhunut isästään julkisuudessa vain niukasti. Hänen varttui äitinsä ja tämän uuden kumppanin kanssa.

Maaliskuussa julkaistussa Ison-Britannian Voguen jutussa Marin kertoi kokevansa, että hänellä ei ole isää lainkaan. Jutun mukaan Marin on tavannut isänsä vain kerran hänen vanhempiensa eron jälkeen.

– En ole kasvanut hänen kanssaan. Sanoisin, että minulla ei ole isää, Marin sanoi Voguen mukaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Sirpa ja Anneli muuttivat Espoosta pohjoiseen Keski-Suomeen – pankki sanoi kaksi kertaa ei, mutta nyt kaksikko pyörittää lämpöä ja raikkautta huokuvaa taidehotellia Pihtiputaalla

Yön uutiskooste: suolistosyövät yleistyvät, kymmeniä suomalaisia jää kateisiin vuosittain, Bayern murjoi Barcelonan Mestarien Liigassa

Verkkojätti Amazon on ollut koronakriisin voittaja, mutta tutkija näkee uhkia senkin ympärillä – "Miten käy, jos seuraava katastrofi tapahtuu internetissä?"

Ari Helmisen uutisanalyysi: Korona latistaa SDP:n, keskustan ja kokoomuksen kokousten tunnelman – ja hillitsee pitkien puukkojen yötä

Kymmeniä suomalaisia jää kateisiin vuosittain – poliisi kaipaa tietoja yhteensä yli 400 kadonneesta

Suolistosyövät yleistyvät – nuorimmat sairastuneet ovat alle nelikymppisiä

Eurojackpotin potti nousee 22 miljoonaan euroon

Jämsän Vilja Rockissa osattiin ottaa korona huomioon: paikalla olleiden mukaan festaria olisi vaikea hoitaa paremmin – katso kuvasarja!

16-vuotias tyttö riehui vasaran kanssa nuorisokodissa ja yritti ryöstää miehen puukolla uhaten kadulla Jyväskylässä –  tuomittiin ehdollista vankeutta

STM on tehnyt arviolta 100 miljoonan euron esityksen suojavarusteiden hankinnasta Huoltovarmuuskeskukselle

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.