Seksimessujen mainokset tyrmistyttävät – törkeää toimintaa

Jyväskylässä ensi viikonloppuna järjestettävien Sexhibition-erotiikkamessujen mainokset ovat aiheuttaneet närää joissakin kaupunkilaisissa.

Lukijavinkin mukaan näyttäviä ja isoja messujulisteita on kiinnitetty ilmoitustauluille ympäri kaupunkia häpeilemättä muiden ilmoitusten päälle. Ärtymystä julisteet ovat aiheuttaneet myös niiden kokonsa takia. Esimerkiksi Halssilassa Siwan läheisyydessä olevaan ilmoitustauluun kiinnitetty juliste vie lähes puolet koko tilasta. Tällöin muille ilmoittajille jää suhteessa vähemmän tilaa omille mainoksille.

Messujen  lehdistövastaava Terhi Westerberg sanoo, että julisteiden jakaminen on annettu messujen yhteistyökumppanien vastuulle. Westerberg sanoo, että julisteita lähetettiin Jyväskylän alueelle jaettavaksi yhteensä 30 kappaletta.

Westerbergin mukaan julisteita on jaettu hyvän maun rajoissa.

–·Olemme todella pahoillamme, jos joku julisteista on mennyt muiden ilmoitusten päälle. Olemme ohjeistaneet yhteiskumppaneitamme jakamaan julisteita sellaisiin paikkoihin, joihin mainoksia saa laittaa, Westerberg sanoo.

Westerberg arvelee, että hämmästystä julisteet ovat herättäneet senkin takia, ettei niihin olla kaupungissa vielä totuttu.

–·Helsingissä meillä on tänä vuonna 20-vuotisjuhlat, joten täällä messumainontaan on totuttu. Jyväskylässä messut järjestetään ensimmäistä kertaa, joten monille mainokset ovat aivan uusi asia, Westerbeg toteaa.

Sexhibition-erotiikkamessut järjestetään 11.-12. toukokuuta Jyväskylän Paviljongissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.