Seksivinkit 1800-luvulta aiheuttivat yhdet potkut 1990-luvulla – Tästä on kyse

Valitettavia uutisia 1800-luvun seksivinkkien ystäville! Vuonna 1894 julkaistut seksivinkit eivät ehkä olekaan peräisin kyseiseltä aikakaudelta.

Voit lukea valtaisan suosion saaneet seksivinkit tästä.

Turkulainen Savukeidas-kustantamo julkaisi Seksivinkkejä aviomiehille ja vaimoille vuodelta 1894 -kirjan tänä vuonna. Kirjassa ei kerrota tekstin olevan mielikuvituksen tuotetta, vaan tekstin kirjoittajaksi väitetään Arcadian metodistikirkon pastorin L. D. Smythersin vaimoa Ruth Smythersiä.

Kyseisiä henkilöitä ei kuitenkaan tiettävästi ole ollut olemassa.

Niin mainioilta kuin "anna vähän, anna harvoin ja mikä tärkeintä, anna vastahakoisesti"-tyyppiset vinkit petipuuhin kuulostavatkin, kyseessä on internetissä laajasti levinnyt ja käännetty teksti, jonka alkuperää ei täysin ole saatu selvitettyä.

Joidenkin tietojen mukaan teksti on esiintynyt ensimmäisen kerran vuonna 1998 Washingtonin yliopistossa ihmisen seksuaalisuutta käsittelevällä kurssilla.

Historia kuitenkin tietää tekstistä ainakin yhden tapauksen tätä aiemminkin: erään tarinan mukaan seattlelainen oikeusasiamies David Krull lähetti tekstin vuonna 1996 naimisiin menevälle assistentilleen Amy Calderwoodille. Assistentti otti tekstin loukkauksena ja kuinka ollakaan, vaikka Krull kuinka kertoi viestin olevan kepeämielinen vitsi, tulos epäonnistuneeseen muistamiseen oli tyly: hän sai lopulta potkut työstään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

13 seksivinkkiä 1800-luvulta: "Puhu kotitöistä kun mies puuskuttaa menemään"