Seppälän uuden Prisman rakentaminen siirtyy

Keskimaa siirtää uuden Prisman rakentamista Jyväskylän Seppälään 2–5 vuodella eteenpäin. Osuuskaupan mukaan uusi aikataulu on tarpeen muun muassa S-ryhmän käyttötavarakaupan kehittämisvaiheen vuoksi.

– Seppälän uusi Prisma -hanke toteutuu lähivuosina. Rakentamisen käynnistäminen siirtyy kuitenkin muutamalla vuodella eteenpäin, market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Reima Loukkola toteaa.

Hänen mukaansa Keskimaa uskoo edelleen Seppälän kaupalliseen vetovoimaan.

–Prisman tontti on Suomen ensimmäisiä ja edelleen parhaita sijainteja hypermarketille. Tulemme avaamaan lähivuosina Seppälään puitteiltaan ja palveluiltaan uuden aikakauden Prisman, joka palvelee asiakkaitaan monta vuosikymmentä.

Loukkolan mukaan kaikki myymälän toimintaan vaikuttavat tekijät selvitetään perusteellisesti.

–Muun muassa S-ryhmänkäyttötavarakaupan uudistukset sekä Prisman nopeasti kasvavan verkkokaupan vaikutukset on syytä katsoa ja arvioida tarkkaan, ennen kuin lähdemme toteuttamaan Keskimaan historian suurinta hanketta. Myös mahdolliset kauppaan vaikuttavat kilpailulainsäädännön muutokset on huomioitava.

–Meidän pitää myös edelleen parantaa nykyisen Prisman toiminnallisuutta, ennen uuden katon alle siirtymistä, Loukkola sanoo.

Seppälän Prisma-tontin asemakaava sai lainvoiman helmikuun alussa. Uuden Prisman paikka on asemakaavassa nykyisen myymäläkiinteistön ja Vasarakadun välisellä alueella.

–Nykyisen Prisman vanhimmat osat ovat olleet kovassa käytössä neljä vuosikymmentä. Kiinteistö on tulossa elinkaarensa päähän, mutta mitään akuuttia ongelmaa, saati riskiä, rakennuksessa ei ole, hän vakuuttaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Sähkökoppi paloi roihuten Lintukankaalla Jyväskylässä – palomiehet katsoivat vierestä

Helsingin Eerikinkadun ullakkopalo saatiin hallintaan – ei henkilövahinkoja, mutta alapuolen asunnot kärsivät vesivahinkoja

Kuvamysteeri vuodelta 1959 ratkesi: Tässä ovat "Make", "Lanza", "Leksa" ja "Siku" – katso myös nykynuorten vastaava poseeraus

Keski-Suomeen 12 karhunkaatolupaa – maakunnan karhukannaksi arvioidaan 120–145 mesikämmentä

Pakettiauton kuljettaja täräytti hiekkalastissa olevan kuorma-auton perään Ysitiellä – palokunta oli hetkessä paikalla

EU-parlamentin ympäristövaliokunnassa puhunut Hakkarainen vähätteli ihmisen vaikutusta ilmastonmuutokseen

Elsi Katainen EU-parlamentin maatalousvaliokunnan varapuheenjohtajaksi

IS: Äiti ja tytär löysivät Luonetjärven rantavedestä satoja patruunoita Tikkakoskella – Puolustusvoimat: patruunat ovat meidän, alkuperästä ei tietoa

Helsingin Hietalahdessa ammuttiin keskellä kirkasta päivää – silminnäkijät STT:lle: Kuului kolme laukausta ja raksavaatteisiin pukeutunut mies poistui aseen kanssa

Rekkakuskit avasivat autonsa ovet – katso, miten rekkamies sisustaa työpaikkansa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.