Seppäläntien liikenneopaste ohjaa Palokkaan ajavat väärälle kaistalle

Jyväskylässä Seppäläntien ja Ahjokadun risteyksessä oleva liikenneopaste ohjaa Tourulan suunnasta Palokkaan autoilevan väärälle kaistalle.

Opasteen mukaan viime syksynä kaksikaistaiseksi muuttuneen tieosuuden vasemmanpuoleinen kaista kulkisi Palokkaan. Tosiasiassa sinne johtaa tällä hetkellä oikeanpuoleinen kaista, jonka opaste kertoo kulkevan Kangasvuoreen.

Autoilija huomaa asian viimeistään Kangasvuorentien risteyksessä, josta vasemmanpuoleista kaistaa ajava ohjautuu kääntymään Alasinkadulle Seppälään sen sijaan, että pääsisi ajamaan aiemman opasteen ohjaamalla tavalla suoraan Palokkaan. Risteyksessä on nähty äkkinäisiä kaistanvaihtoja, mutta poliisin tiedossa ei ole, että väärä opastus olisi aiheuttanut paikalla ainakaan suurempaa kolarisumaa.

 

Jyväskylän kaupungilta arveltiin tiistaina, että Ahjokadun risteyksessä olevat opasteet pystytettiin ennen tietoa siitä, ettei tietyömaan remontti valmistu Kangasvuoren risteyksen osalta aikataulussaan. Töiden piti olla valmista vuoden loppuun mennessä ja risteyksen kohdalla käytössä piti olla Palokan suuntaan kaksi kaistaa.

– Risteyksessä ei saatu tehtyä liikennevalojärjestelyjä ja myös päällystystyöt jäivät kesken. Tämän vuoksi risteyksen kohdalla ei saatu toista kaistaa käyttöön. Työt jatkuvat keväällä ja varmasti touko-kesäkuussa on valmista, rakennuttaja Juha Vento arvioi.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .