Silja Europa pois liikenteestä ehkä useita päiviä

Tallink Siljan turvallisuusvastaava Mikael Lindholmin mukaan pahimmassa tapauksessa Silja Europa on pois liikenteestä useita päiviä.

Toistaiseksi varustamo on perunut vain tämän illan lähdön Turusta Tukholmaan.

Silja Europan ohjaukseen tuli vika eilen iltapäivällä. Laiva ja sen lähes 1 400 matkustajaa saapuvat iltapäivällä hinaajan saattamana Turkuun. Varustamon mukaan matkustajille järjestetään kuljetuksia Turun satamasta eteenpäin.

Silja Europalla esiintyvä trubaduuri Risto "Hämis" Hämäläinen kertoo, että laivalla on nyt iltapäivällä yleensä ottaen ollut mukava tunnelma.

– Homma toimii ihan täysillä. Ja niitä, joita harmittaa, niin se vähän tietenkin harmittaa, mutta nämä ovat force majeure -tapauksia, että näille ei oikein mitään voi, Hämäläinen kertoo STT:lle puhelimitse.

Turma ei Hämäläisen mukaan tuntunut juuri pelottavan matkustajia, koska tiedotus oli toimivaa. Osa ihmisistä oli kuitenkin ainakin aluksi kärttyisiä.

– Mutta kun eilen tuolla pubissa soittelin, niin kyllä se fiilis oli kadonnut jo kauas pois ja oltiin tekemässä uutta matkaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Näin keskisuomalaiset kansanedustajat ovat valmistautuneet Linnan juhliin – Anne Kalmarin mustavalkoinen puku on kivijärveläistä tekoa, Piritta Rantasen tyylistä paljastui jo vilaus

Rautatientorin metroasemalla kokoontui äärioikeiston mielenosoittajia

Historian tohtori Ari T. Manninen Viitasaaren itsenäisyysjuhlassa: "Suomen selviäminen talvisodasta on ihme"

"Aika vakuuttunut olen siitä, että kutsu Linnaan ei tullut Temptation Islandin vuoksi" – radiojuontaja Harri Moisio pelkäsi ensin kutsun olevan väärennös

Video: Näin Keskisuomalainen seuraa Linnan juhlia – poikkeuksellisen paljon vieraita maakunnasta

Ruokalastit tyhjenivät Hurstin vähävaraisten itsenäisyyspäivän tilaisuudessa sadesäästä huolimatta

Supersiistijä halusi pukeutua käveleväksi mopiksi – Saana Tyni herättää keskustelua siivousalan arvostuksesta

Maistuisiko sinulle kalanmaksaterriini? Jyväskylän yliopiston tutkimushanke selvitti, että kalanmaksalle olisi kysyntää fine dining -ravintoloissa

Pelkän peruskoulun varaan jääminen on vähentynyt, mutta ei ole harvinaista

Informaatiosodan asiantuntija: "Poliittisesti herkkien aiheiden tutkijat joutuvat miettimään, haluavatko he puhua asioista omilla nimillään" – myös Linnaan kutsutut päätoimittajat korostavat tiedon merkitystä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.