Sillanpää myöntää huume-epäilyn – pyytää anteeksi toimintaansa

Jari Sillanpään mukaan kyse oli vähäisestä määrästä huumausainetta.

Laulaja Jari Sillanpää myönsi torstai-iltana Facebookissa, että hänen epäillään syyllistyneen huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamiseen. Sillanpään mukaan kyse oli vähäisestä määrästä.

– Lehdissä on kirjoitettu, että minun epäillään syyllistyneen huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamiseen. Tämä pitää paikkansa, vaikka kyseessä olikin hyvin vähäinen määrä, hän kirjoitti Facebook-sivullaan.

Sillanpään mukaan oli ajattelematonta lähteä liikenteeseen. Hän kertoo Facebookissa, että koki olleensa tilanteessa täysin ajokykyinen. Sillanpää pyytää toimintaansa anteeksi.

– Tiedostan elämän rajallisuuden, ja intohimoisena ihmisenä hakeudun helposti uusien kokemusten pariin. Kunpa olisikin voimaa ja ymmärrystä tehdä elämässä aina vain oikeita valintoja, hän kirjoitti Facebookissa.

Sillanpään mukaan työt jatkuvat normaalisti. Hän kertoo valmistautuvansa konserttikiertueeseen, jonka jälkeen tammikuussa on edessä loma. Paluu keikkalavoille tapahtuu sen jälkeen keväällä.

Sillanpää on mukana myös Nelosella parhaillaan esitettävässä Vain elämää -ohjelmasarjassa.

MTV: Autosta löytyi huumetta

MTV:n uutiset kertoi aiemmin torstaina, että poliisi löysi Sillanpään autosta kristalliksi epäiltyä metamfetamiinia kiinni otettaessa. MTV:n mukaan Sillanpää on epäiltynä myös huumausainerikoksesta ja lopullinen varmuus aineesta saadaan laboratoriotutkimuksissa.

Iltalehti uutisoi aiemmin viikolla, että Sillanpään epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena tiistai-iltana. Iltalehden tietojen perusteella Sillanpään epäillään käyttäneen amfetamiinia.

Iltalehti kertoi, että poliisipartio kiinnitti huomiota epävarmasti käyttäytyneeseen autoilijaan Helsingin keskustassa Lönnrotinkadulla. Poliisit pysäyttivät autoilijan, joka paljastui Sillanpääksi.

– Lehtien uutisointia haluan kommentoida sen verran, että "törttöilyksi" kutsuttu liikennerikkomukseni oli tosiasiassa keltaisen viivan ylitys, kun ohitin pysäkillä seisovan bussin toisen auton vanavedessä, kirjoitti Sillanpää torstaina Facebookissa.

Sillanpään lausunnosta kertoivat torstai-iltana Iltalehti ja Ilta-Sanomat.

Metamfetamiini on usein vahvempaa kuin amfetamiini. Kristallimaista metamfetamiinia käytetään tyypillisesti polttamalla, ja ainetta pidetään yleisesti vaarallisena ja koukuttavana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

MTV: Jari Sillanpään autosta löytyi kristalliksi epäiltyä metamfetamiinia

Jari Sillanpään nimi kiusallisesti kulttuurilistalla

Irti Huumeista ry: Työssäkäyvien huumeiden käyttö lisääntyy – nostaa Sillanpään esimerkiksi

Iltalehti: Jari Sillanpäätä epäillään amfetamiinin vaikutuksen alaisena ajamisesta

Uusimmat

Kotimaa

IL: Tiina Jylhä nosti kolmen miljoonan euron vahingonkorvauskanteen Suomen valtiota vastaan maskikaupoista

Suurin osa saanut myrskyssä katkenneet sähköt takaisin – Itä-Suomessa on vielä korjattavaa, sähköverkon ongelmat hidastavat junaliikennettä

Kangasniemen putkirikko: Vuorokauden vedet valuivat maahan parissa tunnissa – asukkaat voivat auttaa säästelemällä vettä

Kansanedustaja Sebastian Tynkkysen tuomio kiihottamisesta kansanryhmää vastaan pysyi hovissa

Kangasniemellä vakava vedenjakelun häiriö – vettä vuosi repeämästä niin paljon, että koko vesitorni tyhjentyi

Lähes 13  000 ihmistä on hakenut tartuntatautipäivärahaa Kelalta – kielteisiä päätöksiä entistä vähemmän

Yön uutiskooste: Kyselyn mukaan hieman yli puolet pitää rasismia ongelmana Suomessa, Yhdysvalloissa eniten koronatartuntoja vuorokauden aikana koskaan

Ylen gallup: SDP:n kannatuksen kasvu taittui, mutta se on yhä suosituin puolue

Erikoinen kesäkuu päättyi Päivö-myrskyyn – ennätyksiä rikottiin, helteessä hikoiltiin ja kaatosateessa kastuttiin

Näin Jämsän jättipalo sai alkunsa: "Siellä on ollut jokin sinne kuulumaton tavara" – Pohjavesien näytteistä helpottava tieto

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.