Sipilä: Paikallisen sopimisen lisäämisessä kuullaan järjestöjä

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) kertoo, että hallitus jatkaa neuvottelujaan paikallisen sopimisen edistämisestä ensi maanantaina. Sipilän mukaan valmistelussa kuullaan tarkkaan myös työmarkkinaosapuolia.

Työmarkkinajärjestöt ovat neuvotelleet ratkaisusta, jolla voitaisiin korvata hallituksen muun muassa lomarahoja leikkaava paketti. Ainakin ay-liike haluaa ennen mahdollista sopua tietää, mitä hallitus aikoo esittää paikallisesta sopimisesta.

Uhka neuvottelujen katkeamisesta hälveni aamulla, kun Posti ilmoitti, ettei se mahdollisen postilakon aikana käytä vuokratyövoimaa. SAK oli ilmoittanut keskeyttävänsä muutoin neuvottelut.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Valtiovarainministeriön tuore budjettiehdotus julkaistaan

Hallitus jatkaa kaksipäiväisiä koronaneuvotteluja Säätytalolla

Katiska-oikeudenkäynnissä käsitellään tänään Niko Ranta-ahon syytettä ex-puoliso Sofia Belorfin pahoinpitelystä

Heinolassa järvellä potkurivian vuoksi ajelehtinut alus ja sen matkustajat on saatu maihin

Hevonen vajosi mutaojaan, aasi ilmoitti huudoillaan kaverinsa hädästä

Marin A-studiossa: Karanteeni- ja testauslinjauksessa olisi kaivattu selvempää viestintää – "Kyse ei ole poliittisesta päätöksestä vaan viranomaispäätöksestä"

Korona tukahduttaa opiskelijabileet Jyväskylässä: tursajaiset siirtyvät, osa yökerhoista pysyy kiinni, eikä Kauppakadun Approkaan ole varma

Jyväskylä hakee 750 000 euron säästöjä muun muassa kirjastoista ja lasten liikunnasta – palveluja supistetaan, maksuja korotetaan ja henkilöstöä vähennetään

Murhan yrityksen kohteeksi joutunut Pekka Kataja palaa julkisuuteen ensi lauantaina – "Perunakuopasta pois"

Marin A-studiossa: Karanteeni- ja testauslinjauksessa olisi kaivattu selvempää viestintää – "Kyse ei ole poliittisesta päätöksestä vaan viranomaispäätöksestä"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.