Sisäministeri Räsänen kolarissa – Joutui jäämään yöksi sairaalaan

Ministeri Päivi Räsänen joutui jäämään yöksi Töölön sairaalaan. Hänen voinnistaan ja mahdollisesta sairauslomasta tiedotetaan enemmän tiistaina.

Räsänen joutui auto-onnettomuuteen aamulla Virolahdella Kymenlaaksossa. Turma tapahtui tänä aamuna kymmenisen kilometrin päässä Vaalimaan raja-asemasta.

Räsänen siirrettiin turman jälkeen jatkotutkimuksiin Töölön sairaalaan Helsinkiin. Erityisavustaja Sonja Falkin mukaan kyse ei kuitenkaan ollut kiireellisestä siirrosta.

Tiedotussekaannuksen takia sisäministeriö ilmoitti aiemmin Räsäsen voivan hyvin ja jatkavan päiväänsä normaalin aikataulunsa mukaisesti.

Ministerin autonkuljettajan ohjaama auto oli menossa valtatie 7:ää Vaalimaan suuntaan, kun Miehikkäläntien risteyksessä tuli kärkikolmion takaa sen eteen henkilöauto. Sen kuljettajan oli poliisin mukaan tarkoitus ajaa valtatien yli.

Ministerin auto törmäsi henkilöauton takakulmaan. Ministeri Räsänen istui auton takapenkillä oikealla puolella.

Loukkaantuneet kolme henkilöä vietiin jatkotutkimuksiin. Sisäministeriön mukaan Räsäsen autonkuljettaja voi hyvin eikä ole sairaalahoidossa. Sen sijaan toisen henkilöauton kuljettajan tilanteesta viranomaiset eivät kerro.

Poliisin mukaan alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumaan. Myös kuljettajien ajo-oikeudet olivat kunnossa. Tien pinta oli poliisin mukaan liukas ja sohjoinen.

Henkilöautot vaurioituivat onnettomuudessa pahoin, ja ne jouduttiin hinaamaan pois paikalta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Ministeri Räsänen joutui liikenneonnettomuuteen