Sohjo sai koko aurauskaluston liikkeelle Jyväskylässä – postinjakelussakin ongelmia

Runsaan sohjon vuoksi ajokunnottomaksi loskaantuneet tiet ovat aiheuttaneet maanantaiaamuna ongelmia postinjakelulle erityisesti haja-asutusalueilla. Tiet, joita ei ole vielä ehditty aurata, ovat paikoitellen niin huonossa kunnossa, ettei postia ole päästy jakamaan.

Aamulla jakeluongelmia oli ainakin Lievestuoreella, Hankasalmella sekä Vaajakoskella, kertoo Keski-Suomen Postin jakelupäällikkö Päivi Blom. Jakelun edetessä päivän mittaan selviää, kuinka paljon Postin jakelu lopulta häiriintyy sohjoisten teiden vuoksi. Posti toimittaa huomenna postit niille jakelupisteille, joille jakelua ei tänään pystytty suorittamaan, mikäli tiet ovat huomenna paremmassa kunnossa.

Lämmin ja vesisateinen sää on pehmentänyt katujen polannetta viime yön ja aamuna aikana, joten aurauskoneille riittää nyt työtä.

– Koko aurauskoneistomme on liikkeellä ja kaikkia katuja käydään läpi täydellä teholla. Katuverkko pyritään auraamaan Altekin urakka-alueen osalta viimeistään illan aikana kokonaisuudessaan, kertoo Jyväskylän auraustilanteesta vastaavan Altek Aluetekniikan kunnossapitopäällikkö Timo Tillgren.

 

Tillgrenin mukaan auraustyöt aloitettiin eilisen illan ja yön aikana. Tilanne on ollut paikoin hankala erityisesti asuntokaduilla, mutta työt on saatu niilläkin alueilla etenemään jo pitkälle.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .