Soini: Suomen ja Ruotsin tärkeä esiintyä yhdessä Nato-pöydissä

Soini osallistui tänään Naton ulkoministerien kokoukseen, jossa keskusteltiin Naton ja EU:n yhteistyön syventämisestä.

Ulkoministeri Timo Soini (ps.) pitää tärkeänä, että Suomi ja Ruotsi esiintyvät yhdessä Nato-pöydissä. Soini osallistui tänään ruotsalaiskollegansa Margot Wallströmin kanssa Naton ulkoministerien kokoukseen, jossa keskusteltiin Naton ja EU:n yhteistyön syventämisestä.

– On tärkeää, että olemme Ruotsin kanssa liikkeellä. Suomi–Ruotsi-yhteistyö on erittäin tärkeää molemmissa maissa. Se nauttii suurta luottamusta kansan keskuudessa, Soini sanoi Brysselissä kokouksen jälkeen.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun Suomen ja Ruotsin ulkoministerit kutsuttiin Nato-ministerien kokoukseen. Molemmat maat kuuluvat Naton syvennetyn kumppanuuden ohjelmaan.

– Tietysti on hyvä, että Suomi on niissä pöydissä mukana, missä meidän turvallisuusympäristöstä puhutaan ja päätetään. Tämä on myös meille erinomainen tilaisuus tuoda meidän näkemyksiämme esiin, Soini sanoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Vaalivalitusten kirjoa: Tarkistuslaskennassa paikkansa menettänyt vaatii uutta ääntenlaskentaa – 300 kilometriä Ranskassa äänestämään matkustanut suomalainen koki pettymyksen

Yön uutiskooste: Huumetynnyrijutun tuomio, Trump kritisoi Japania, Venezuelan presidentin väitetty salamurhayritys

Jyväskylään valmistuu syksyllä yksi uusi frisbeegolfrata ja toinenkin on kartoitusvaiheessa – nykyinen kapasiteetti on äärirajoilla edelleen kasvavan suosion takia

Tältä näyttää Jyväskylän Tuomiojärvellä sijaitseva Lehtisaari kolme vuotta tulipalon jälkeen – Katso tuoreet kuvat "kaupunkilaisten kesämökistä"

Seitsemän prosenttia homoaviopareista vihitty kirkollisesti – Tutkijat pitävät osuutta isona: "Jokainen vihkiminen vastoin ohjeistusta"

Oliko Jari Aarnio huumeita Suomeen järjestellyt Pasilan mies? Hovioikeus antaa tuomionsa tänään aamupäivällä

Osa naisista jättää kohdunkaulan syöpäseulonnat väliin Keski-Suomessa – "Nuoremmilla ikäluokilla ei ehkä ole samalla tavalla huolta omasta terveydestä"

Puhemies Vanhanen: Munuaiskasvainten syy oli syöpä, hoidettu leikkaamalla

Ilmastoministeri Mikkonen pitkän aikavälin tavoitteesta: Tärkeintä saada yhteisymmärrys 2050 tavoitteesta, 2030 joutuu odottamaan

Uusi hätäkeskusjärjestelmä kutsuu helikopterin paikalle aiempaa herkemmin – potilaita lääkärikopteri kohtaa harvemmin

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.