Stadiin pääsee bussilla entistä nopeammin – Onnibus lisää vuoroja Jyväskylän ja Helsingin välille

Jyväskylästä ja Helsinkiin pääsee bussilla tästä päivästä alkaen jopa kolmessa tunnissa ja 15 minuutissa, kun Onnibus aloittaa uudet vuorot kaupunkien välillä perjantaina.

Onnibusin linja-autoja lähtee nyt Jyväskylästä kohti pääkaupunkia tunnin välein arkisin ja lauantaisin kello 5.30–15.30 välillä. Puoli neljän jälkeen autoja lähtee kahden tunnin välein.

Myös takaisin päin tulee busseja entistä useammin, sillä kello 8.30–18 lähtee autoja vähintään 75 minuutin välein. Sunnuntaisin Helsingistä pääsee Jyväskylään kerran tunnissa kello 11.30–18 välisenä aikana.

Uudet lähdöt ajavat Jyväskylä–Helsinki-välin suorinta reittiä eivätkä enää pysähdy Lahdessa, mistä syystä matka-aikaa on saatu lyhennettyä.

Myös Turkun vuoroja lisätty

Myös Jyväskylän ja Turun välille on lisätty uusia vuoroja perjantaille ja lauantaille sekä kahden tai useamman pyhäpäivän mittaisille juhlapyhille.

Jyväskylästä lähtee jatkossa vuoro kohti Turkua perjantaisin ja lauantaisin kello 8.10 ja kello 15.10, joista jälkimmäinen vie Turun satamaan linja-autoaseman sijaan. Lisäksi pitkinä juhlapyhinä ajetaan vuorot kello 12.10 ja 18.10.

Turusta Jyväskylään pääsee jatkossa myös kello 8.20 ja 14.30, joista aiempi lähtee Turun satamasta, sekä pitkinä juhlapyhinä kello 12 ja 18.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .