Stubb sai tukijoita EPP:n kärkiehdokaskisaan myös Norjasta ja Latviasta

Euroopan kansanpuolueen EPP:n kärkiehdokkuutta tavoitteleva Alexander Stubb (kok.) on saanut tukea Ruotsin ja Viron lisäksi myös Norjasta ja Latviasta.

Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Petteri Orpo on julkaissut Twitterissä Stubbin puheenjohtajuutta tukevan kirjoituksen, jonka allekirjoittajia ovat Orpon lisäksi Norjan pääministeri Erna Solberg konservatiivipuolueesta ja Arvils Aseradens latvialaisesta Vienotiba-puolueesta.

Lisäksi kirjoituksen ovat allekirjoittaneet Ruotsin maltillisen kokoomuksen johtaja Ulf Kristersson ja virolaisen Isänmaa-puolueen Helir-Valdor Seeder. Ruotsin maltillinen kokoomus ja Viron Isänmaa-puolue ovat olleeet tukemassa Stubbin ehdokkuutta jo aiemmin.

----

Korjattu aiempaa uutista klo 14.59: Tekstistä on poistettu viimeinen lause, jossa sanottiin, että tukikirjeen mukaan myös EPP:n jäsenpuolueiden johtajat Tanskasta ja Liettuasta ovat Stubbin takana. Lause on poistettu, koska kokoomuksen sivuilla olevaa alkuperäistä tiedotetta on muokattu tältä osin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Hallitus jatkaa kaksipäiväisiä koronaneuvotteluja Säätytalolla

Katiska-oikeudenkäynnissä käsitellään tänään Niko Ranta-ahon syytettä ex-puoliso Sofia Belorfin pahoinpitelystä

Heinolassa järvellä potkurivian vuoksi ajelehtinut alus ja sen matkustajat on saatu maihin

Hevonen vajosi mutaojaan, aasi ilmoitti huudoillaan kaverinsa hädästä

Marin A-studiossa: Karanteeni- ja testauslinjauksessa olisi kaivattu selvempää viestintää – "Kyse ei ole poliittisesta päätöksestä vaan viranomaispäätöksestä"

Korona tukahduttaa opiskelijabileet Jyväskylässä: tursajaiset siirtyvät, osa yökerhoista pysyy kiinni, eikä Kauppakadun Approkaan ole varma

Jyväskylä hakee 750 000 euron säästöjä muun muassa kirjastoista ja lasten liikunnasta – palveluja supistetaan, maksuja korotetaan ja henkilöstöä vähennetään

Murhan yrityksen kohteeksi joutunut Pekka Kataja palaa julkisuuteen ensi lauantaina – "Perunakuopasta pois"

Marin A-studiossa: Karanteeni- ja testauslinjauksessa olisi kaivattu selvempää viestintää – "Kyse ei ole poliittisesta päätöksestä vaan viranomaispäätöksestä"

Jyväskylän yliopistolla aavistuksen Itä-Suomen yliopistoa väljempi maskilinjaus – perjantaina saattaa tulla uusi ohjeistus

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.