Suomalaislähtöinen kampaaja piileskelee työpaikallaan Tukholmassa

Jumissa olevat ihmiset seuraavat tilannetta netistä.

Kampaajana työskentelevä Anna Koskinen kertoo piileskelevänsä noin kymmenen muun kanssa työpaikallaan muutaman kymmenen metrin päässä tavaratalo Åhlensista. Piilossa on niin asiakkaita kuin työntekijöitä.

– Ei täältä uskalla lähteä kotiin, ja toisaalta ei täältä pääsisikään, sillä metro, jota käytän, on suljettu, kertoi perjantaina alkuillasta puhelimitse tavoitettu Koskinen.

Anna Koskinen työskentelee Tukholmassa aivan Åhlensin tavaratalon vieressä. Hän kertoo havahtuneensa noin kolmen aikaan paikallista aikaan siihen, että ihmisiä juoksi kampaamon ohitse kauhuissaan. Hän lähti ulos kampaamosta Åhlensia kohti, mutta palasi takaisin, kun vastaantulevat kertoivat kadulla makaavista ruumiista.

Sen jälkeen kampaamossa laitettiin ovet lukkoon ja valot pois.

- En ole nähnyt muuta epäilyttävää, mutta helikopterit lentävät korttelin ylitse ja ikkunasta näkyy eduskunta, jonka edustalla on aseistettuja vartijoita.

Terroriteko ei yllätä

Koskinen kertoo seuraavansa tapahtumia netistä. Hänen lukiossa opiskeleva poikansa on viestittänyt, ettei hänkään pääse kotiin, sillä koulu ei päästä opiskelijoita lähtemään.

- Luettiin netistä, että Globenin luonakin olisi jotain tapahtunut. Kyllä tämä on ihan kauheaa!

Koskinen sanoo, että toisaalta he eivät kampaamossa ole lainkaan yllättyneet siitä, että heidän kulmillaan tapahtuisi mahdollinen terroriteko.

- Ollaan ajateltu, että jos jotain jossain tapahtuisi, niin juuri täällä. Tässä on lähellä eduskunta ja linna.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.