Suomalaismiehen uskomaton syntymäpäivälahja: lähes miljoona Eurojackpotista!

Hattulalainen mies muistaa joulukuisen 70-vuotissyntymäpäivänsä varmasti elämänsä loppuun. Mies aloitti lauantaisen syntymäpäivänsä aamun tarkistamalla Veikkauksen pelitilinsä mahdolliset voitot. Siellä komeili 984 808 euron summa, jonka hän oli voittanut edellispäivän viikon 51 Eurojackpot-arvonnasta.

– Olin aivan sekaisin. Tuijotin summaa ja siirtelin pilkkua edestakaisin. Ajattelin, että ei voi olla totta, että vielä syntymäpäivänä käy näin, mies kertoi Veikkauksen voittajakahveilla.

Mies ilmoitti voitosta pikapuoliin tyttärelleen, mutta muilta hän on pitänyt asian visusti salassa.

– Minusta on hauskaa, kun ihmiset kylillä pohtivat, että kenelle se voitto meni, voittaja hykertelee.

Voittaja oli valinnut pelikseen 36 rivin järjestelmän, minkä ansiosta hänen peliinsä osui kaksi osumaa toiseksi ylimmästä voittoluokasta sekä joukko alavoittoja. Yhdellä 5+1-tuloksella olisi voittanut noin 450 000 euroa.

Lotosta Eurojackpotiin siirtynyt mies on aiemmin saanut pikkuvoittoja, jotka ovat innostaneet jatkamaan pelaamista. Sitä hän tekee systemaattisesti.

– Minulla on koottuna paperille kaikki Eurojackpotin voittorivit. Valitsen yleensä riveihini numeroita vanhojen voittorivien numeroiden läheltä, hän kertoo strategiastaan.

Voittorahansa mies aikoo sijoittaa järkevästi.

– Varmaan täytyisi joitain kiinteistöjä ja metsämaata ostaa. Uutta autoakin olen miettinyt, vaikka ei siinä vanhassakaan mitään vikaa ole, hän pohtii.

Mies on kiertänyt nuorempana maailmaa enemmänkin. Matkailun jatkaminen kiinnostaa yhä.

– Australiassa en ole vielä käynyt. Nyt voisin kyllä sinnekin mennä, voittaja miettii.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.