Suomalaispari jo kolmatta kertaa paras eukonkannossa

Pääkaupunkiseudulta kotoisin olevat Taisto Miettinen ja Kristiina Haapanen ovat voittaneet kultaa eukonkannon MM-kisoissa Sonkajärvellä. Kulta oli pariskunnalle jo kolmas.

Ennakkosuosikit kirivät kisan voittoon hurjalla ajalla, 1.00,73 minuutilla. Aika oli 0,7 sekuntia parempi kuin hopealle sijoittuneen virolaisen parin Alar Vooglan ja Kristi Viltropin. Virolaiset voittivat yösprintin, joka käytiin viime yönä.

Pronssille eukkoaan kantoi liettualainen Vytautas Kirkliauskas kannettavanaan Neringa Kirkliauskiene. Joukkuekilpailun voitti sonkajärveläinen Sonkarun, jossa kisasivat Toni Hynynen, Mika Suomalainen, Jaana Haavikko ja Joni Juntunen.

Maailmanmestaruudesta taisteli peruutusten ja keskeyttämisten jälkeen 39 paria. Yhteensä kisaan oli ilmoittautunut 50 paria. Järjestäjien arvion mukaan kisapäivän tapahtumia oli kokoontunut seuraamaan noin 6 500 katsojaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Media: PS-nuoret hylkäsivät puoluejohdon vaatiman sääntömuutoksen

Jyväskylän kaupunki salaa valtaosan Alvan myyntiä selvittäneestä konsulttisopimuksesta – "Kaupunki tuntuu toimineen tosi kevyillä perusteilla", arvioi tutkija

Mänttä-Vilppulan kohutun lentokenttähankkeen sopimus herättää paljon kysymyksiä: "Ei tunnu olevan oikein päätä eikä häntää"

Kohu Mänttä-Vilppulan rakennushankkeesta ei näytä hätkäyttävän Tahkolla ja Luumäellä – "Ei ole ilmennyt mitään sellaista, mistä pitäisi olla huolestunut"

Kommentti: Repimisestä rakentamiseen

Kyyjärveläisen Ilpo Sääksjärven elämä on muuttumassa irtisanomisen seurauksena – "Olen miettinyt, millä tavalla työnantaja valitsee irtisanottavat"

Henkilöauto päätyi yöllä ojaan Saarijärvellä – kuljettajaa ei löydetty

Yön uutiskooste: Oslossa ylipistosairaalan työntekijällä on todettu koronavirustartunta, Wall Streetilla heikoin viikko sitten vuoden 2008 finanssikriisin

Opettajankoulutukseen hakeville on tänä vuonna ensimmäistä kertaa yhteinen soveltuvuuskoe – “Sukupuoli ei ole arviointikriteeri”

Ajatustyössä täytyy osata sanoa ei – keskitytkö oikeisiin asioihin?

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.