Suomen Kuvalehti: Jussi Eronen ja Salla Vuorikoski aloittavat SK:ssa

SK:n vastaava päätoimittaja Ville Pernaa sanoo, että politiikan ja yhteiskunnan asiat ovat SK:n ydintä, ja hän halusi vahvistaa juuri tätä tonttia.

Suomen Kuvalehti kertoo verkkosivuillaan, että Salla Vuorikoski aloittaa SK:n kirjoittavana toimittajana ja Jussi Erosesta tulee lehden toinen toimituspäällikkö. Molemmat irtisanoutuivat Ylestä loppuvuonna.

Suomen Kuvalehden mukaan molemmat irtisanoutuivat Ylestä, kun ”näkemyserot sananvapaudesta päätoimittajan (Atte Jääskeläinen) kanssa” kävivät liian suuriksi.

Vuorikoski ja Eronen aloittavat tehtävissään 16. tammikuuta. SK:n vastaava päätoimittaja Ville Pernaa sanoo, että politiikan ja yhteiskunnan asiat ovat SK:n ydintä, ja hän halusi vahvistaa juuri tätä tonttia.

– Eronen ja Vuorikoski ovat näissä aiheissa Suomen kärkitekijöitä, Pernaa sanoo SK:n jutussa.

Suomen Kuvalehti kertoo, että Eronen on 44-vuotias valtiotieteiden maisteri. Hän ehti työskennellä Ylessä vain puolitoista vuotta. Sitä ennen hän oli lähes 20 vuotta MTV:ssä, muun muassa ajankohtaisohjelmien toimituspäällikkönä ja 45 minuuttia -ohjelman tuottajana.

Eronen on palkittu Suurella journalistipalkinnolla ja tutkivan journalismin Lumilapiolla.

Vuorikoski on 39-vuotias tutkiva toimittaja, palkittu hänkin. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri. Vuorikoski oli Ylessä vuoden, ja sitä ennen MTV:ssä 14 vuotta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.