Suosituilla lastenkirjailijoilla pyyhkii hyvin

Lastenkirjailija Mauri Kunnaksen verotettavat tulot olivat yhteensä 211 500 euroa.

Koiramäet, Tatut ja Patut, Ellat ja Risto Räppääjät tuovat luojilleen muhkeat tienestit. Lastenkirjailijat Mauri Kunnas yhteensä 211 500 euron ja Timo Parvela yhteensä 198 600 euron ansioillaan keikkuvat hyvin ansaitsevien kirjailijoiden kärjessä.

Tatu ja Patu -kirjailijapariskunnan Aino Havukaisen ansiotulot olivat 146 700 euroa ja Sami Toivosen 127 900 euroa. Heillä ei ollut pääomatuloja. 

Risto Räppääjä -kirjailijasisaruksista Sinikka Nopola sai ansiotuloja 115 600 euroa ja pääomatuloja 6 400 euroa. Tiina Nopolan ansiotulot olivat 85 800 euroa ja pääomatulot 5 000 euroa. Nuorten Lumikki-trilogialla mainetta niittävä Salla Simukka ansaitsi viime vuonna yhteensä 77 600 euroa.

Lastenkirjailija Hannele Huovi ansaitsi yhteensä verotettavaa tuloa noin 75 700 euroa, ja Huovin runoja säveltävä ja Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen lehtorina työskentelevä Soili Perkiö sai ansiotuloja noin 93 700 euroa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Juha Kankkunen esittelee Ilta-Sanomissa salatun kokoelmansa superautot

Kotihoidossa ongelmat ovat yhtä polttavia kuin hoivakodeissa – työvoimapula voi pahentua, jos nykyiset hoitajat siirtyvät töihin hoivakoteihin

Eurojackpotista 44,6 miljoonaa euroa Norjaan – Jokerista miljoonavoitto Helsinkiin

Yön uutiskooste: USA:n media: Trump painosti Ukrainan presidenttiä tutkimaan Joe Bidenin ja tämän pojan toimia, Ilmastotoimet ovat rauhan rakentamista, muistuttaa YK:n rauhanpäivä

Jyväskyläläiset kahvilat kertovat nyt tarralla, kuinka suhtautuvat imettäjiin – "Tissin vilahdus kahvilassa on muka hirveää, mutta rannalla ok"

Kapuloita hakkereiden rattaisiin – Jyväskylän kaupunki otti käyttöön tekstiviestivahvistuksen

Uutissuomalainen: Ex-pääministeri Esko Aho arvostelee hallitusta 2 miljardin alijäämästä

Pohjavedet yhä matalalla monen kuivan vuoden jäljiltä – "Kaikki sateet ovat tervetulleita koko maassa"

Esko Aho varoittaa toistamasta Suomen taloudessa aiempia virheitä – "Elvytyksen aika ei ole nyt – voi käydä niin, että bensa on loppu, kun pitäisi painaa kaasua"

Luovutetun Karjalan kirkonkirjat ovat suvustaan kiinnostuneelle aarreaitta – 30 vuoden tallennusurakka eteni loppusuoralle

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.