Peruspalveluministeri Huovinen: "Pääkopassa ei saa olla liukumäkeä"

Jyväskyläläinen peruspalveluministeri Susanna Huovinen (sd.) otti Facebookissa torstaina illalla kantaa kahden keskisuomalaisvaikuttajan kohua aiheuttaneisiin kommentteihin.

– Tänään ei ollut hyvä päivä meille keskisuomalaisille. En ymmärrä, miten Juhani Starczewski saattoi kirjoittaa niin loukkaavasti ja ajattelemattomasti. Metsään meni myös Teuvo Hakkaraisen arvio. Entinen viisas opettajani muistutti meitä koululaisia aikoinaan: pääkopassa ei saa olla liukumäkeä - ajatus ei voi liukua saman tien suusta ulos, vaan pitää harkita ja joskus myös malttaa olla sanomatta, Huovinen kirjoittaa.

Keskisuomalainen kertoi torstaina Juhani Starczewskin (ks.) verkkokirjoittelusta. Kirjoituksissaan Starczewskin ja kommenteissaan antoi ymmärtää Heinäluoman heinäkuisen, myönteisen homokannanoton ja vaimonsa loppukesäisen sairastumisen liittyvän toisiinsa. Kristillisdemokraatit erotti sittemmin Starczewskin puolueesta.

Perussuomalaisten viitasaarelainen kansanedustaja Teuvo Hakkarainen kommentoi puolestaan rajusti Oulun kirvessurmia.

- Liittyen Oulun kirvesmurhaajaan: onko tämä sitä Antti Rinteen ja muiden demarien työperäistä maahanmuuttoa, jossa kantaväestöä tapetaan ja tilalle otetaan tällaisia henkilöitä, jotka elävät sosiaaliturvalla ja työllistävät julkista puolta mm. poliisia? Niillä, jotka näitä hyysävät täytyy olla sahajauhoa päässä ja sen vastaanottokyky on ainoastaan neste, tiedän kokemuksesta, Hakkarainen kommentoi julkisessa Facebook-päivityksessään.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .