Syyskuun lukijan kuva: Kari Manne vangitsi kuikan pelityynellä järvellä

Kari Manne kuvasi syyskuun alussa kuikan kelluskelemassa peilityynellä erämaajärvellä. Mannen ottama kuva voitti Keskisuomalaisen lukijoiden kuvien syyskuun arvonnan.

– Kuva on tuolta Soidenlammelta Mustankorkean takaa. Menin sinne heti aamusta kun tiesin siellä vielä yhden kuikan viihtyvän, ja jäin kojuun kykkimään. Se oli varsin rauhallinen hetki, Manne kertoo.

Manne on harrastanut luontokuvausta vaihtelevan säännöllisesti 1980-luvulta saakka. Eritoten viimeiset 4–5 vuotta ovat kuluneet erittäin aktiivisesti kuvailuretkeilyn merkeissä.

– Liiikun vain paljon luonnossa ja kuvailen sitten siinä samalla. Ei minulla ole sinänsä mitään kiinteää tiettyä kohdetta.

KSML.fi tarjoaa harrastajavalokuvaajille mahdollisuuden omien otostensa esittelyyn Lukijan kuvat -palstalla. Lukijan kuvia lähettäneiden kesken arvotaan kuukausittain palkinto.

Lukijan kuvien lisäksi KSML.fi ottaa vastaan myös lukijoiden uutiskuvia ja -videoita uutistapahtumista ja muista mielenkiintoisista sattumuksista. Maksamme palkkion julkaistuista uutiskuvista. Uutiskuvia voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen verkkotoimitus@keskisuomalainen.fi tai WhatsAppilla numeroon 0505725731.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .