Tähti-Ravintola-pizzeria syttyi palamaan Laukaan Vihtavuoressa – ei henkilövahinkoja, mutta ravintola tuhoutui täysin

Tähti-Ravintola-pizzeria syttyi palamaan Laukaan Vihtavuoressa tiistaiaamuna. Hätäkeskus sai tiedon tapauksesta kello kahdeksan jälkeen.

Yhdeksän aikaan pelastuslaitos tiedotti, että palosta ei ole aiheutunut henkilövahinkoja. Kello kymmeneen mennessä sammutustyöt olivat edenneet jälkivarmisteluvaiheeseen.

– Ravintola tuhoutui sisältä päin täysin. Liiketoimintaa siellä ei pysty toistaiseksi jatkamaan, palotarkastaja Juha Hämäläinen kertoo.

Lue myös: Tähti-Ravintola-pizzeria syttyi palamaan Laukaan Vihtavuoressa tiistaiaamuna, syttymissyystä ei tietoa – katso kuvat ja video paikan päältä
 

Tähti-Ravintola-pizzeria perustettiin Haavistontie 13:een kesällä 2014. Pizzerian perusti Hojatullah Sadat. Vuonna 2017 ravintolan omistajaksi vaihtui Adel Abaidi ja seuraavana vuonna uutena yrittäjänä aloitti Miran Nawzad Karim.

Lue myös: Tulipalossa tiistaiaamuna Vihtavuoressa tuhoutuneen Tähti-Ravintola-pizzerian yrittäjä: "Lähdin illalla yhdeksältä kotiin ja kaikki oli hyvin"
 

Yksikerroksinen ravintolarakennus on valmistunut vuonna 1989 ja sen kokonaispinta-ala on 164 neliömetriä.

Palon syttymissyystä ei toistaiseksi ole tietoa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tähti-Ravintola-pizzeria syttyi palamaan Laukaan Vihtavuoressa tiistaiaamuna, syttymissyystä ei tietoa – katso kuvat ja video paikan päältä

Tulipalossa tiistaiaamuna Vihtavuoressa tuhoutuneen Tähti-Ravintola-pizzerian yrittäjä: "Lähdin illalla yhdeksältä kotiin ja kaikki oli hyvin"