Ostaisitko liki miljoonan euron talon Keski-Suomesta? "Atriumtalosta" löytyy kylpyamme kuutamonäköalalla

Palkintoja voittanut talo on kaupan 960 000 eurolla.

Jyväskylän asuntomessualueella Äijälänrannassa on myytävänä kaupungin kallein talo. Asuntomessujen yleisöäänestyksen ja lukuisia muita palkintoja voittanut Villa Lumous on kaupan 960 000 eurolla.

Viiden huoneen ja 225 neliön talo on "atriumtalo", jonka sisäpihalla on uima-allas. Uima-altaan lisäksi talon erikoisuuksiin kuuluu kylpyhuone, jonka ammeessa voi katsella vaikkapa kuutamoa. Sisään taloon pääsee sormenjälkitunnistinta käyttämällä.

Näytteilleasettaja talossa oli Forte Kivitalot, jonka sivustolta löytyy kuvia hulppeasta talosta. Virallisen Asuntomessuluettelon (2014) mukaan Villa Lumouksen kustannusarvio oli 649 000 euroa.

Asuntomessutaloja on tällä hetkellä myytävänä yhteensä viisi. Omakotitaloja rakennettiin messuille 37.

Yli puolen miljoonan taloja vain kolme

Koko kaupungissa on myytävänä vain muutama yli 500 000 euron talo. Toiseksi kallein löytyy myös Äijälänrannasta, jossa päätalosta ja erillisrakennuksesta muodostuvaa yhteensä 180 neliön taloa myydään 615 000 eurolla.

Kolmanneksi kallein on Viitaniemessä sijaitseva 535 000 eurolla myytävä 1957 valmistunut kivitalo, jossa neliöitä on 156.

Villa Lumouksen hintaluokkaan on viime vuosina yltänyt Tourukadulla sijaitseva niin sanottu Kostamon talo, hulppea 1970-luvun arvotalo, jossa pinta-alaa on jopa yli 1 000 neliötä. Näihin neliöihin mahtuu kymmenen auton autotalli, uima-allasosasto ja aikoinaan oma yökerto. Talo vuokrattiin nelisen vuotta sitten kokonaisuudessaan arkkitehtitoimistolle.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .