"Tällä vedellä en halua perunamuussia tehdä"

Paikkakuntalaiset olivat ymmärtäväisiä yllättävän tapahtuman äärellä, kun Jyväskylän Kangasvuoren vesitorni romahti alas varhain lauantaiaamuna.

– Moni piti valitettavana, että kahvivettä ei saanutkaan aamulla hanasta, kertoi vedenjakelupisteellä vettä jakanut Janne Kallio JyNet Oy:stä.

Vesitornin mäen alapuolella sijaitsee monia kerrostaloja. Alueella asuva nainen kertoi heränneensä kuuden aikaan aamulla kovaan pamaukseen.

– Ajattelin, että kuka tähän aikaan rakentaa. Mutta sitten ajattelin, että nythän on lauantai, että kai se on mahdollista, koska täällä on kolmessa eri paikassa rakennustyömaita. Sen jälkeen jatkoin vielä unia, nainen sanoi.

Kun vedenjakelu korjaantui puolenpäivän jälkeen, Keskisuomalaisen haastattelema nainen ei halunnut vettä heti käyttää.

– Meille on tulossa vieraita enkä halua siinä vedessä perunoita perunamuussiin keittää.

Alueella harmia aiheutti myös katkokset matkapuhelinyhteyksissä.

– Yritin soittaa kello 8–9 aikaan yhtä puhelua, mutta se katkesi jatkuvasti, kertoi vesitornin lähellä asuva nimettömänä pysynyt mies.

Miehen mukaan puhelu ei kuitenkaan ollut niin tärkeä, että hänen olisi pitänyt ryhtyä erityisiin toimenpiteisiin asian vuoksi.

Jyväskylän Energian vesitorni romahti Kangasvuoren kaupungiosassa aamulla kello 6:n jälkeen. Vesitorni sijaitsee korkealla mäellä Suluntien varrella.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .