Tällaisen salarakkaan suomalaiset haluavat

Suomalaisnaisten unelmien salarakas on atleettinen, pituudeltaan 180-190 senttinen ruskeahiuksinen mies. Suomalaismiesten mieleisin salarakas on normaalipainoinen, 160-170 senttiä pitkä vaaleahiuksinen nainen, selviää syrjähyppypalvelun teettämästä tutkimuksesta.

Suomalaismiehet toivovat salarakkaan olevan tyylikäs, mutta pukeutuvan aina mukaviin vaatteisiin. Niin naiset kuin miehet edellyttävät rakastajaltaan huumorintajua, iloisuutta ja korkeakoulutustaustaa.

Varatuille tarkoitettu treffisivusto Victoria Milan pyysi suomalaisia ja ruotsalaisia jäseniään kuvailemaan täydellistä salarakasta. Sähköpostitse toteutetussa tutkimuksessa kartoitettiin mielipiteitä niin ulkoisista ihanteista, varallisuudesta ja koulutuksesta kuin henkilökohtaisista ominaisuuksista.

Suomalaisten ja ruotsalaisten välillä eroavaisuutta löytyi esimerkiksi taloudellisen aseman merkityksessä. Tutkimuksen perusteella suomalaisnaiset haluavat salarakkaan, joka on joko hyvin toimeentuleva tai rikas. Ruotsalaisnaisia raha ei tutkimuksen mukaan houkuttele, sillä miesten tavoin taloudellisella asemalla ei ole heille merkitystä.

Ruotsissa salarakkaaksi eivät yleisesti kelpaa punapäät eikä harmaahiuksiset, peruskoulutetut, boheemit tai kunnianhimoisia urahaaveita omaavat henkilöt. Suomessa salarakkaaksi ei tutkimuksen mukaan haluta pyöreävartaloisia, harmaahiuksisia, gootteja tai vihreitä arvoja kannattavia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

OAJ pitää koulutuksen näkymiä valoisampina kuin koronakeväänä – oppimisvajetta ei kuitenkaan paikata vuodessa tai kahdessa

Kaksi rekkaa törmäsi aamulla Konnevedellä – hiljainen vauhti pelasti pahimmalta

Senaattorit suvessa:  "Olen aina koettanut kontrolloida elämää", sanoo koulukiusaamisestakin selviytynyt Riitta Mäkinen – kansanedustaja hehkuttaa Jussi-puolisoaan kantavaksi voimaksi

Fiilistele ja katso kuvat Kimolan kanavan neitsytpäivästä – jyväskyläläinen elämäntapaveneilijä Timo Mustalampi ajoi sulun läpi ensimmäisten joukossa

Ministeri Kiuru HS:lle: Kasvomaskien käyttö otettava koronantorjunnan keinovalikoimaan

Sanna Inkisen uutisanalyysi: Naiset johtavat lomautus- ja työttömyystilastoja – Kirivätkö miehet syksyllä ohi?

Tässä on Pihtiputaan sunnuntaisen palon sankari: Kiinteistönhoitaja Juhani Logren, 53, syöksyi palavaan rivitaloon ja pelasti todennäköisesti ihmishengen – päätyi itsekin sairaalahoitoon

Kertakäyttömaskin hinta pyörii euron paikkeilla, eli mahdollisen THL-suosituksen noudattaminen voi maksaa 100–200 euroa – "Varmasti suomalaiset osaavat käyttää"

Soininvaaralta kova väite: Haavisto poliittisen vainon kohteena, vihreillä kannatuksen kannalta väärät salkut

Soininvaara lyttää ABC-Suomen: "Kaupunkien houkuttelevuus on vähäistä, koska ne ovat niin rumia"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.