Tässä miljonäärien terveiset luusereille – Veikkauksen vieraskirja tylyä luettavaa

Tänä vuonna Veikkauksen peleistä on tullut ennätysmäärä miljonäärejä. Ylivoimaisesti suurin joukko on tullut Lotosta, joka on tehnyt jo 39 miljonääriä. Nyt Veikkaus raottaa vieraskirjansa kansia ja esittelee, mitä terveisiä anonyymit voittajat ovat luusereille kirjoittaneet Veikkauksen pääkonttorissa vierailessaan.

Toive uudesta voitosta toistuu vieraskirjan merkinnöissä. Kukapa paremmin tietäisi, että voittaminen on mahdollista, kuin se, joka juuri on nähnyt epätodellisen muuttuvan todeksi ja pankkitilin saldon pomppaavan ylämummoon.

Vieraskirjassa paljastetaan myös vähän sitä, millaisia unelmia voitoilla voi toteuttaa. Asunnon vaihtaminen on säilyttänyt asemansa unelmien kärkijoukoissa. Uudempana 2000-luvun unelmana kantaan on kiilannut vapaa-ajan ja yhteisöllisyyden arvostus.

– Huolet huojentuivat hetkessä, ja levollinen tulevaisuus häämöttää koko perheelle. Kiitos onnettarelle, kirjoittaa eräskin voittaja.

Iso rahapelivoitto pilaa hetkeksi monen yöunet ja saa kämmenet hikoamaan siihen asti, kunnes rahat ovat tilillä.

– Elämäni pisin joulu päättyi Veikkauksen kassalla. Helpotti, kun sai päävoittokupongin pois povitaskusta. Se oli siellä kuusi päivää, joku voittaja kertoo vieraskirjassa.

Missä se onni sitten lymyilee ja missä se iskee? Senkin vieraskirja paljastaa.

– Tarjouslimsojen haku lähikaupasta kannatti, kirjoittaa yksi voittaja.

Jotkut voitto saa runolliseksi.

– Elämä se on kuin silkkiä vaan, sylillisen tahtoisin kerrallaan, runoili eräs voittaja vanhan Rukkaset saanut -iskelmän sanoja mukaillen vieraskirjaan.

Ja silkkiähän se elämä miljonäärille tuppaa olemaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.