Tässä ovat Suomen kalleimmat myynnissä olevat asunnot

Oikotie.fi-palvelussa myynnissä olevasta kalleimmasta talosta pyydetään 12 500 000 euroa.

Suomen kallein tällä hetkellä Oikotie.fi-palvelussa myynnissä oleva asunto maksaa hulppeat 12 500 000 euroa. Se on vuonna 1956 rakennettu omakotitalo Helsingin Lauttasaaressa. Pytingillä on kokoa lähes 600 neliötä, huoneita on seitsemän ja kylpyhuoneitakin löytyy kolme.

Arkkitehti Viljo Rewellin suunnittelemassa talossa on myös ulkouima-allas. Jos ei tee mieli polskia altaassa, vaan ihan meressä, omaa rantaviivaakin löytyy 70 metriä. Uimaan pääsee omalta hiekkarannalta. Omaan laituriin pääsee isollakin veneellä.

Remonttihuoliakaan ei juuri pitäisi olla, sillä talo on ilmoituksen mukaan kauttaaltaan saneerattu vuosina 1999-2001.

Suomen toiseksi kallein Oikotiellä myynnissä oleva asunto on Lohjan Karjalohjalla sijaitseva huvila. Siitä pyydetään 5 800 000 euroa. Tilaa on 400 neliötä, huoneita 9-10 ja kylpyhuoneitakin neljä. Talo on vuonna 2010 remontoitu ja laajennettu. Talo sijaitsee Natura-suojellun Puujärven rannalla, missä saa olla omassa rauhassa. Lähimmät palvelut sijaitsevat viiden kilometrin päässä ja autolla pääsee Helsingin keskustaan tunnissa.

Kolmanneksi kallein on 460-neliöinen yhdeksän huoneen erillistalo Helsingin Lauttasaaressa. Hintapyyntö on 5 300 000 euroa. Ilmoituksessa sanotaan meren ja valon olevan joka paikassa läsnä. Talon rannasta löytyy laituri isollekin jahdille. Päämakuuhuoneesta on pääsy suoraan isolle lattialämmitetylle terassille. Talon alakerrassa on spa-osasto, josta on merinäköala. Talossa on lisäksi viisi kylpyhuonetta.

Neljänneksi kalleimmassa on hintapyyntö jää alle viiden miljoonan, 4 900 000 euroa. Kyseessä on omakotitalo Helsingin Kaskisaaressa. Talo on valmistunut vuonna 2002 ja ilmoituksessa sen kerrotaan olevan hyvin hoidettu ja erittäin näyttävä, edustava ja kodikas amerikkalaistyylinen kivitalo. Helsingin keskustaan pääsee autolla vartissa. Lähes kaikista asuinhuoneista on näkymä merelle. 375-neliöisen talon rannassa on 50 metriä omaa rantaviivaa ja oma jykevä laituri.

Viidenneksi kallein on noin 460-neliöinen talo Espoossa merenrantatontilla. Hintapyyntö on 4 600 000 euroa. Kivitalossa on kuusi huonetta, kolme kylpyhuonetta sekä sauna- että spa-osasto. Taloa kuvataan unelmakodiksi lapsiperheelle, sillä se sijaitsee lähellä kouluja ja päiväkoteja. Ison terassin yli aukeaa kaunis saaristomaisema ilta-aurinkoon.

Lähde: Oikotie Asunnot

Valikosta valitse Kallein ensin, niin saat listan näkyviin.