Täynnä matkustajia ollut kiskobussi syttyi palamaan Joroisissa – katso kuvat

Joensuusta Pieksämäelle matkalla ollut taajamajuna syttyi palamaan Joroisissa Huutokosken asemalla maanantaina aamulla.

Silminnäkijän mukaan kiskobussi oli täynnä ihmisiä ja se tyhjennettiin autiolla asemalla. Myöhemmin matkustajille kerrottiin, että junavuoro H720 korvataan bussilla.

Sanomalehti Karjalaisen mukaan ensihoito kävi paikan päällä ja tarkistaa matkustajia. Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa.

STT:lle asiaa kommentoineen päivystävän palomestarin mukaan kuljettaja huomasi kiskobussin alta nousevan sankkaa savua ja aloitti tyhjentämisen. Junassa oli noin 70 matkustajaa.

Palo saatiin nopeasti sammumaan. Se ehti levitä hieman kiskobussin sisätilojen rakenteisiin. Syttymissyy ei ollut vielä maanantaina aamupäivällä tiedossa, mutta se sai alkunsa kiskobusin alta, jossa sijaitsee moottoritila ja vaihteisto.

Karjalaisen mukaan juna koki matkalla vastoinkäymisiä jo aiemmin, sillä se kulki parikymmentä minuuttia aikataulusta myöhässä radalla olevien lehtien vuoksi.

Liikenne oli rataosuudella poikki reilun tunnin ajan.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Jyväskylän Vesankajärven Kuoliosaaressa syttyi pieni turpeikon palo

Saarikon mukaan Kulmunin ministeriero herätti kentällä pohdintaa puoluejohtajan asemasta – "Olen aivan varma, että tämä kisa tarvittiin"

Presidentti Niinistö kannusti suomalaisia koronataisteluun Facebookissa

Keskusta haluaisi eläkerahastot tukemaan suomalaista omistajuutta, mutta yhtiöistä muistutetaan painoarvon olevan jo nyt korkea

Matot ehtii vielä pestä, vaikka kuivuminen kestää nyt pidempään kuin alkukesällä – lue tästä marttojen ohjeet

United Brotherhoodin johtajaksi epäillyn miehen mukaan jäsenten huumeidenkäytön valvominen virtsatesteillä oli veljeyttä: "Pidetään toisista huolta, kun joillain lähtee vähän laukalle"

Avohakkuista ei kannata luopua kokonaan – Jyväskylän yliopiston tuoreesta tutkimuksesta selviää, ettei ainoastaan jatkuvaan kasvatukseen siirtyminen ole järkevä vaihtoehto

OAJ listasi 18 "törkykuntaa", jotka lomauttavat opettajia heti lukuvuoden alussa – joukossa Karstula ja Ähtäri, katso koko lista

Ähtärin metsäpalo lähti hakkuujätteen poltosta – levisi kahdelle hakkuuaukealle ja metsään

Liikenneministeriö neuvottelee terveysturvallisuuden ohjeista joukkoliikenteeseen – Finnair edellyttää jo maskipakkoa, HSL suunnittelee asiaa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.