Täysremontin läpikäynyt ravintola avaa ovensa maaliskuussa

Kokonaan uudistettu ravintola Jalo Sokos Hotel Alexandran yhteydessä avataan maaliskuussa. Asemakadun varrella sijaitseva terassi valmistuu myöhemmin keväällä ympärivuotisesti käytettäväksi.

– Jalossa on ennestään tuttuja elementtejä, mutta myös paljon uutta miljöössä, palvelussa sekä ruoka- ja juomalistoilla, ravintolapäällikkö Jaska Lahti kertoo.

Lahden mukaan myös Jalon keittiö on uudistettu, minkä myötä myös ruokatarjonta ravintolassa monipuolistuu. Lahti lupaa myös viinivalikoiman kasvavan.

Jatkossa ravintola työllistää 23 työntekijää. Kausityöntekijät mukaan lukien uusia työntekijöitä rekrytoidaan 8–10.

Osuuskauppa Keskimaa tiedotti perjantaina Sokos Hotel Alexandran remontin etenevän aikataulussa. Hotellin vanhimpaan osaan tulee yhteensä 65 uutta huonetta viiteen kerrokseen. Niin sanottuja superior-huoneita on 57, junior-sviittejä neljä ja sviittejä niin ikään neljä. Huoneiden koko vaihtelee reilusta 20 neliöstä 60 neliöön.

Huoneiden ilmeisiin on haettu vaikutteita keskisuomalaisesta luonnosta ja Alvar Aallon arkkitehtuurista. Eniten arkkitehdin kädenjälki näkyy kuudennen kerroksen Aalto-sviitissä, Keskimaa tiedottaa.

Uutta hotellissa on myös helmi-maaliskuussa valmistuva niin sanottu luova huone, joka sopii pienryhmille luovaan työskentelyyn sähköpöytineen, sohvaryhmineen, keinutuoleineen ja tehosteseinineen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .