Tallukan hotellitoiminnasta vastaava: Ei kuulu sivistysvaltioon

Asikkalalaisen hotelli Tallukan hotelli- ja ravintolatoiminnasta vastaava Sami Suikkanen on tyrmistynyt epäillystä tuhopolttoiskusta. Hän kertoo tietävänsä palosta vasta niin paljon kuin mediassa on kerrottu. Vahinkoja on määrä kartoittaa myöhemmin.

Pelastuslaitos sai hälytyksen Tallukkaan hieman aamuyhden jälkeen. Palo saatiin sammumaan nopeasti, mutta rakennus kärsi suuria savuvahinkoja. Hämeen poliisi epäilee palon olleen tahallaan sytytetty.

Hotelliin on ollut määrä avata turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskus. Suikkasen mukaan oli onni, että rakennus oli tyhjillään palon syttyessä.

– Eiväthän nämä minun mielestäni kuulu sivistyneeseen yhteiskuntaan. Jos tämä johtuu jostain pakolaisjutusta, niin pitäisikö suomalaisten sitten lähteä pikkuhiljaa pakoon, jos tavalliset kansalaiset näin käyttäytyy, Suikkanen sanoo.

Uusimmat

Kotimaa

Valtion omaisuutta on pantu lihoiksi jo aiemmin miljardien edestä – Tuloja on käytetty hankkeisiin ja yleisiin menoihin

Hallitusneuvottelijat vaitonaisia omaisuuden myynnistä: "Eri kausilla toimitaan eri tavoin, se on se periaate"

Ylen mittaus: Kokoomus eurovaaleissa suosituin puolue, vihreät ja perussuomalaiset kisaavat kakkossijasta

Nuoret stressaavat alavalintaa ja iso osa pitää välivuoden – yliopiston suosio säilyy, mutta moni uskoo, että pelkkä koulutus ei takaa töitä

Biseksuaali nainen saa usein kevytkenkäisen leiman: "Ajatellaan helposti, että hän on kiinnostunut enemmän kuin yhdestä ihmisestä"

Rahavääntö jatkuu hallitusneuvotteluissa, seuraavaksi aletaan karsia työryhmissä tehtyjä ehdotuksia

Kesäsää katoaa, lämpö putoaa alle ajankohdan keskiarvon

Britanniassa ja Hollannissa äänestetään jo tänään EU-vaaleissa – tuloksia ei ole luvassa ennen sunnuntaita, jolloin suurin osa jäsenmaista äänestää

Ylöjärvellä syttynyt hallipalo näkyi liekkimerenä Tampereen keskustaan saakka

Lastensuojeluyksikössä Mänttä-Vilppulassa syttyi tulipalo, ohjaaja sai pelastettua kaikki lapset ulos –  "Evakuointi onnistui häneltä todella hyvin", palomestari kehuu

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.