Tampereella kuolemaan johtaneesta pahoinpitelystä epäilty päästettiin vapaaksi

Poliisi on vapauttanut Tampereen pahoinpitelystä epäillyn vuonna 1997 syntyneen miehen kuulustelujen jälkeen. Noin 60-vuotias mies kuoli pahoinpitelystä saamiinsa vammoihin sairaalassa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Pahoinpitely tapahtui Tampereen keskustorilla lokakuun alussa.

Epäilty mies ilmoittautui itse poliisille sen jälkeen, kun poliisi julkaisi hänestä kuvan maanantaiaamuna. Poliisi otti miehen kiinni kuulusteltavaksi.

Kuulusteluissa epäilty on kertonut osuudestaan miehen kuolemaan johtaneessa tapauksessa. Poliisi tutkii tapahtumasarjaa kahtena pahoinpitelynä ja törkeänä kuolemantuottamuksena. Poliisin mukaan heillä on syytä epäillä kuulustelemaansa miestä kyseisistä rikoksista.

Koska epäillyistä rikoksista määrättävä lievin rangaistus on vähemmän kuin kaksi vuotta vankeutta, täytyisi esiin olla noussut joitain erityisiä edellytyksiä, jotta epäillyn pidättäminen ja vangitseminen olisivat tulleet kysymykseen.

Tällaisia erityisiä edellytyksiä ei ole poliisin mukaan noussut esiin, mistä syystä epäilty on ollut päästettävä vapaaksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tampereen Keskustorin kuolemaan johtaneesta pahoinpitelystä epäilty otti itse yhteyttä poliisiin – kertonut kuulusteluissa tapahtumien kulusta

Tampereen pahoinpitelyn uhri kuollut – poliisi julkaisi kuvan miehestä, jonka henkilöllisyys halutaan selville

Uusimmat

Kotimaa

Valtiovarainministeriön tuore budjettiehdotus julkaistaan

Hallitus jatkaa kaksipäiväisiä koronaneuvotteluja Säätytalolla

Katiska-oikeudenkäynnissä käsitellään tänään Niko Ranta-ahon syytettä ex-puoliso Sofia Belorfin pahoinpitelystä

Heinolassa järvellä potkurivian vuoksi ajelehtinut alus ja sen matkustajat on saatu maihin

Hevonen vajosi mutaojaan, aasi ilmoitti huudoillaan kaverinsa hädästä

Marin A-studiossa: Karanteeni- ja testauslinjauksessa olisi kaivattu selvempää viestintää – "Kyse ei ole poliittisesta päätöksestä vaan viranomaispäätöksestä"

Korona tukahduttaa opiskelijabileet Jyväskylässä: tursajaiset siirtyvät, osa yökerhoista pysyy kiinni, eikä Kauppakadun Approkaan ole varma

Jyväskylä hakee 750 000 euron säästöjä muun muassa kirjastoista ja lasten liikunnasta – palveluja supistetaan, maksuja korotetaan ja henkilöstöä vähennetään

Murhan yrityksen kohteeksi joutunut Pekka Kataja palaa julkisuuteen ensi lauantaina – "Perunakuopasta pois"

Marin A-studiossa: Karanteeni- ja testauslinjauksessa olisi kaivattu selvempää viestintää – "Kyse ei ole poliittisesta päätöksestä vaan viranomaispäätöksestä"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.