Tampereelta löytynyt surmattu nainen oli kiinalainen

Tampereen Hervannassa tänään kuollut nainen oli 42-vuotias kiinalainen. Pirkanmaan poliisilaitoksen mukaan hän työskenteli tiedepuisto Hermian Nokian yksikössä.

Nainen oli lähtenyt työpaikaltaan ennen puoltapäivää. Hänen oli ilmeisesti tarkoitus käydä syömässä kotona. Poliisi epäilee, että hänet surmattiin, kun hän oli palaamassa kevyen liikenteen väylää pitkin takaisin töihin.

Naista kohtaan oli käytetty väkivaltaa. Hän kuoli Hermian lähellä olevaan metsikköön ensiapuyrityksistä huolimatta. Läheisen toimistorakennuksen työntekijän mukaan vainaja löytyi vilkkaan kevyenliikenteenväylän varrelta pientareelta. Hiekkapohjaisella väylällä ei ole autoliikennettä.

Löytöpaikka sijaitsee noin sadan metrin päässä lähimmästä rakennuksesta. Poliisi eristi alueen useiden tuntien ajaksi. Paikalle saapui runsaasti median edustajia.

Poliisi sai tiedon hätäkeskuksesta kello 12.54. Ilmoittajat olivat kuulleet metsästä hetkeä ennen naisen löytymistä naisen avunhuutoja englannin kielellä. Poliisi tutkii naisen kuolemaa tappona.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.