Team Rynkeby Jyväskylä polkee kohti Pariisia Pohjois-Saksassa – katso video alkumatkan tunnelmista

Pariisiin keskiviikkona pyöräillen matkaan lähtenyt Team Rynkeby Jyväskylä on saapunut tänään Pohjois-Saksassa sijaitsevaan Walsroden kaupunkiin.

Jokavuotisen pohjoismaisen hyväntekeväisyyspyöräilyn Jyväskylän osasto saapui myöhään viime yönä Helsingistä lähteneellä lautalla Lybeckiin, josta sunnuntain aikana poljettiin 160 kilometrin matka.

– Matka on mennyt tähän mennessä hyvin! Täällä on hyvä yhteishenki ja sääkin on suosinut tähän mennessä (kopkop). Kaikkia tietysti jännittää, miltä tuntuu pyöräillä pitkiä matkoja sateessa, mutta nyt onneksi aurinko on lämmittänyt, kommentoi joukkueen mukana pyöräilevä Keskisuomalaisen toimittaja Shahin Doagu.

Team Rynkeby Jyväskylä sekä muut joukkueet polkevat tapahtumassa Pariisiin ja keräävät samalla rahaa syöpää sairastaville lapsille ja heidän perheilleen. Jyväskylä osallistuu omalla joukkuellaan tapahtumaan toista kertaa 33 pyöräilijän ja 7 huoltohenkilön voimin.

– Tässä vaiheessa reissua alkaa tupsahdella rasitusvammoja yhdellä jos toisellakin polkijalla. Ollaankin naureskeltu, että osa meistä on kohta kokovartaloteipattu (kinesio), kun alkaa kroppa pettää, Doagu kertoi.

Team Rynkeby Jyväskylä –joukkueen matka kestää kaikkiaan 11 päivää ja kilometrejä kertyy tuona aikana yhteensä noin 1500.

– Muutamat ovat käyneet istumassa huoltoautossa joitakin pätkiä, mutta keskeytyksiä ei ole tullut yhtään, Doagu iloitsi.

Huomenna maanantain joukkue aikoo pyöräillä noin 200 kilometriä Saerbeckiin. Rynkebyn loppumatkan suunnitelma on seuraavanlainen:

  • Walsrode – Saerbeck 201km
  • Saerbeck- Heinsberg 204km
  • Heinsberg – Dinant 167km
  • Dinant – Soissons 196km
  • Soissons – Villers Saint paul 75km
  • Villers Saint paul – Pariisi 90km

Team Rynkeby Jyväskylän matkanteko voi seurata myös Keskisuomalaisen blogissa täältä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .