Teemu Torssonen luopui Jyväskylän perussuomalaisten jäsenyydestä – lataa rajua tekstiä piirijohdosta

Jyväskylän Perussuomalaiset ry kokoontui sunnuntaina päättämään ylimääräisessä yleiskokouksessaan, erotetaanko kaupunginvaltuutettu Teemu Torssonen (ps.) paikallisyhdistyksestä.

Torssonen ennätti kuitenkin ensin. Hän tiedotti eronneensa itse yhdistyksestä.

– Luovuin itse paikallisyhdistyksen jäsenyydestä. Näin saadaan soinilaispopulistisen piirijohdon pahaveli  -verkoston kynnet ainakin hetkeksi pois Jyväskylän paikallisyhdistyksen niskasta, Torssonen kirjoittaa tiedotteessaan.

– Jyväskylän Perussuomalaiset ovat olleet yksimielisesti tukenani toistuvasti eduskuntavaaliehdokkuudessani, vaikka ehdokuuteni estettiin törkeillä valheilla, väärillä syytöksillä ja likaisella pelillä. Jyväskylän Perussuomalaiset eivät myöskään pari kuukautta sitten suostuneet erottamaan minua yhdistyksensä jäsenyydestä, koska tiesivät millainen kieroilu ja ajojahti minuun on suunnattu, Torssonen kirjoittaa.

Torssosen mukaan nyt oli kuitenkin aika laittaa asialle piste. Keskisuomalaisen tietojen mukaan Perussuomalaisten Keski-Suomen piiri on aiemmin uhannut erottaa Jyväskylän Perussuomalaiset piirin jäsenyhdistyksistä, jos yhdistys ei erota Torssosta. Kesäkuussa Torssonen sai lähtöpassit perussuomalaisten valtuustoryhmästä.

– Asia rupesi viemään liikaa yhdistyksen energiaa pois siitä miksi siellä olemme, eli parantamassa jyväskyläläisten asioita ja tekemässä esimerkiksi maahanmuuttokriittistä politiikkaa.

Perussuomalaiset ei ole julkisesti kommentoinut Torssosen puolueesta erottamisen syitä. Torssonen on kertonut aiemmin syyksi hänen julkiset esiintymisensä.

Torssonen on noussut otsikoihin muun muassa kritisoidessaan naisten uimavuoroa Vaajakosken uimahallilla. Hän kutsui vuoroa ”mamu-vuoroksi”. Valtakunnallista mainetta hän sai Kansallismieliset eläin- ja luonnonsuojelijat -nimisellä järjestöllään. Järjestön mielestä monikulttuuristuminen aiheuttaa uhkan eläinsuojelulle ja luonnonsuojelulle Suomessa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .