Teollisuushallissa syttyi tulipalo Keuruulla

Keuruun Yritystiellä sijaitsevassa teollisuushallissa syttyi tulipalo sunnuntaiaamuna.

Hätäkeskus sai ilmoituksen suuresta rakennuspalosta sunnuntaiaamuna pian kello kahdeksan jälkeen. Puoli yhdeksän aikaan päivystävä palomestari osasi kertoa, että kyseessä on metallialan yritys, muttei ehtinyt vielä kommentoida tarkemmin.

Kello yhdeksän aikaan pelastuslaitos tiedotti, että kyseessä on Suomen Vesileikkaus Oy:n tuotantotila, joka sijaitsee Yritystie 1:ssä. Tuotantotiloissa oli havaittu runsaasti savua ja kohteessa oli tuolloin useita pelastuslaitoksen yksiköitä.

Kello kymmenen aikaan palo oli saatu sammutettua, tilat tuuletettua ja paikalla oli enää jälkivartiointi käynnissä. Toimistosiipi selvisi ilman vahinkoja.

Suomen Vesileikkaus Oy toimittaa esivalmistettuja komponentteja konepajateollisuuteen. Se oli vuonna 2017 Keuruun toiseksi suurin yhteisöveron maksaja.

Lue myös: 12 yhtiötä maksoi yli miljoona euroa veroja Keski-Suomessa – katso kotikuntasi kovimmat yhteisöveron maksajat tästä
 

Juttua päivitetty kello 9:10 yrityksen tiedoilla.

Juttua päivitetty kello 10:30 tiedoilla palon sammuttamisesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keuruulaisen toimitusjohtajan sunnuntaiaamu alkoi säikäyttävällä puhelulla – ohikulkija pelasti yrityksen suuremmilta vahingoilta: "Kyllä tästä joku kiitos hänelle järjestetään"