Teuvo Hakkarainen: En enää lähtisi ehdolle

Viitasaarelainen kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps.) ei lähtisi kansanedustajaehdokkaaksi, jos häntä nyt pyydettäisiin mukaan.

- Jos minua tällä hetkellä kysyttäisiin ehdokkaaksi, niin en lähtisi. Sanoisin, että pysyn tuolla sirkkelin vieressä, Hakkarainen sanoo Nelosen uutisten haastattelussa.

Hakkarainen perustelee kielteistä kantaansa sillä, että hänen sanomisiaan on ruodittu liikaa. Ensimmäisen kauden kansanedustaja lupaa kuitenkin hoitaa tehtävänsä loppuun asti.

- Me puhutaan täällä maalla asiat niin kuin ne on. Siellä sitä (eduskunnassa) ei saa tehdä. Siellä leimataan pienestäkin, laitetaan siihen löysään hirteen.

Hakkarainen kiistää olevansa rasisti, vaan sanoo olevansa hyvin isänmaallinen. Neekeri-sanaa hän ei pidä loukkaavana.

- Se on opetettu minulle koulussa. Nyt olen pyrkinyt pois, että en loukkaa sillä ketään, koska se sana on kriminalisoitu. Pitäisi se koululaitos laittaa tuomiolle kanssa, joka sen on minulle opettanut. Mä olen vähän oppinut koulussa, mutta sen sanan olen oppinut.

Haastattelussa Hakkarainen myös kertoo saaneensa 6000 euron lainan vaalibudjettia varten äidiltään. Hän sanoo, ettei perheyritys Haka-Wood tukenut hänen kampanjaansa.

Teuvo Hakkaraisen haastattelu Nelosen uutissa tiistaina illalla kello 23.00.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Suomalaiset yritykset ovat osoittaneet ketteryyttä koronapandemiassa – "Pitää osata oivaltaa, mikä on todellinen ongelma", sanoo Etlan tutkimusjohtaja

THL: Uusia koronavirustartuntoja todettu 20

Keski-Suomen kutsunnoissa pitää olla suojamaski – pojat armeijaan pääosin talvella 2022

Keski-Suomessa ei uusia koronatartuntoja, koko Suomessa 20 uutta tapausta – katso tästä kuntakohtainen listaus

Kolme neljästä kateissa olevista on miehiä – suurin osa nuorehkoja

Tiede- ja kulttuuriministeri Saarikko vaatii kannanotossaan Suomeen toista koronatestausjärjestelmää – "Meidän on tehtävä kaikkemme, että vaihtoehdoksi ei jää vain Suomi kiinni -malli"

Koronakriisi nosti paikoittain noutokaljan arvostusta – Alkoholin ulosmyynnistä hyötyvät kuitenkin pääasiassa vain paikallispanimot

Sirpa ja Anneli muuttivat Espoosta pohjoiseen Keski-Suomeen – pankki sanoi kaksi kertaa ei, mutta nyt kaksikko pyörittää lämpöä ja raikkautta huokuvaa taidehotellia Pihtiputaalla

Yön uutiskooste: suolistosyövät yleistyvät, kymmeniä suomalaisia jää kateisiin vuosittain, Bayern murjoi Barcelonan Mestarien Liigassa

Verkkojätti Amazon on ollut koronakriisin voittaja, mutta tutkija näkee uhkia senkin ympärillä – "Miten käy, jos seuraava katastrofi tapahtuu internetissä?"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.