Teuvo Hakkarainen sai jo naisten halit Albassa

Teuvo Hakkarainen (ps.) oli pettynyt perussuomalaisten äänimäärään siinä vaiheessa klo 20 tienoilla, kun puolueen saamat äänet näyttivät jäävän 13,1 prosenttiin. Hän ei uskaltanut kommentoida vielä omaa läpimenoon millään lailla.

Tunnelma Albassa nousi kuitenkin kattoon, kun Ylen oli näyttänyt perussuomalaisten sillä hetkellä läpimenevien kahden ehdokkaan kuvat – Laura Huhtasaaren ohella mepiksi oli yltämässä Hakkarainen. Muutama rohkeimmista naisista ehätti hetimiten halaamaan Hakkaraista.

Perussuomalaisten vaalivalvojaisissa Albassa odotti Hakkaraisen tulosta jännittyneenä myös eduskunnasta viime eduskuntavaaleissa pudonnut Toimi Kankaanniemi (ps.). Jos Hakkarainen valitaan europarlamenttiin, Hakkarainen on ilmoittanut myös ottavansa paikan vastaan, jolloin eduskuntaan nousee sinne valitun Hakkaraisen tilalle Kankaanniemi.

– Minulla oli kaksi hyvää vaihtoehtoa: Jatkaa eläkeläisenä tai lähteä takaisin Helsinkiin, eduskuntaan. On vielä liian aikaista kommentoida tulevaisuutta, Kankaanniemi arvioi ennakkoäänien selvittyä.

Kankaanniemi sanoi viimeiset viikot levänneensä ja keränneensä voimia.

KSML.fi seurasi Hakkaraisen vaalitunnelmia suorana lähetyksenä. Katso tallenne lähetyksestä yläpuolelta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .