Tiedossa jo neljä kuolonuhria – yksi loukkaantui vakavasti ammuskelussa

Juhannuksen vietossa eilen ja yön aikana on kuollut ainakin neljä ihmistä. Lisäksi yhtä miestä ammuttiin aattoiltana Ylivieskassa Pohjois-Pohjanmaalla. Poliisi kertoi aiemmin, että ampumahaavoja olisi saanut kaksi miestä.

Lisäksi kahakassa useampi henkilö sai vammoja teräaseesta. Teosta epäillyt miehet pakenivat tapahtumapaikalta autolla, mutta poliisi tavoitti heidät myöhemmin Sievissä. Poliisi pysäytti miesten auton piikkimaton avulla ja otti heidät kiinni. Auton kuljettajaa epäillään lisäksi rattijuopumuksesta. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.

Mikkelissä Lahdentiellä sattui lauantai-iltana tieliikenneonnettomuus, kun henkilöauto lähti ohittamaan edellä ajaavaa autoa ja suistui sen jälkeen tieltä. Neljä miestä vietiin sairaalaan. Heistä kaksi on vakavasti loukkaantuneita, ja kahden vammat ovat lievempiä.

Savonlinnassa Etelä-Savossa tapahtui yöllä kahden henkilöauton raju kolari, jossa kuoli 39-vuotias mies. Toinen autoista oli ajautunut jostain syystä väärälle kaistalle ja törmäsi vastaan tulleeseen autoon, joka yritti väistää. Autot sinkoutuivat törmäyksen voimasta 120 metrin päähän toisistaan.

Kuopiolainen noin 20-vuotias mies löytyi elottomana poliisiauton kuljetustilasta juhannusyönä. Itä-Suomen poliisilaitoksen mukaan mies oli ollut kiinniotettuna ja häntä oltiin kuljettamassa Tahkovuorelta Kuopion pääpoliisiaseman poliisivankilaan. Mies löytyi kuljetuksen päätteeksi elottomana autosta, eikä häntä saatu elvytettyä. Hämeen poliisilaitos tutkii kuolinsyytä.

Seinäjokinen mies sai vakavia vammoja aattoiltana, kun häntä puukotettiin kaulan alueelle Seinäjoen rautatieasemalla. Poliisin mukaan uhrin tila on kuitenkin vakaa. Puukotusta tutkitaan tapon yrityksenä.

Vesiskootterilla veden varaan

Juhannuspäivän vastaisena yönä Oulujärvellä Kainuussa vesiskootterilla ajaneet nainen ja mies joutuivat veden varaan. Pelastuslaitoksen mukaan nainen saatiin pelastettua, mutta mies hukkui. Onnettomuuden syytä selvitetään.

Juhannusaattona Nivalassa Pohjois-Pohjanmaalla löydettiin nuori mies hukkuneena kylpytynnyriin. Hän oli ollut viettämässä kavereidensa kanssa juhannusta Nivalan Järvikylällä. Mies oli kotoisin Pyhäjärveltä. Tapahtumassa ei epäillä rikosta.

Torstaina kaksi kuolemantapausta

Torstaina Kuopiossa löydettiin illalla mies hukkuneena mökkinsä rantavedestä. Lisäksi 25-vuotias mies menehtyi putkaan Jyväskylässä torstaina illalla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Helsinkiläisessä ravintolassa ydinkeskustassa ammuskeltu – yksi toimitettu sairaalaan, ulkopuolisiin ei kohdistu vaaraa

Turvallisten matkailumaiden lista piteni, thaimaalaisilla marjanpoimijoilla mahdollisuus tulla Suomeen töihin ensi maanantaista lähtien

Maahanmuuttovirasto: Suomeen on tullut ryhmä alaikäisiä turvapaikanhakijoita – komission Suomen-edustusto kertoi aiemmin tänään, että siirtoja olisi tehty jo eilen

Suomi jatkaa rajaliikenteen rajoitusten purkamista – katso lista uusista maista

Kaksi autoa romuttui hinauskuntoon peräänajokolarissa Lievestuoreella

Jalkapannasta ei ole säilöönoton korvikkeeksi, sanovat virkamiehet – "Jos henkilö leikkaa sen pois ja heittää järven pohjaan, siinähän se oli"

Kansallisarkiston selvitys Vierumäen taistelusta: "Yli 300 kaatuneen määrä ei ole mahdollinen"

Poliisiammattikorkeakoulu sai evätä Venäjän kaksoiskansalaisen opiskelupaikan mahdollisen painostusriskin takia, päätti KHO

Kolmen auton ketjukolari Tikkakosken Nelostien-risteyksessä – "Siinä ei katsottu paljoa ympärille, varsinkaan eteen"

Poliisioperaatio Keski-Suomen keskussairaalalla – poliisi ei ole kommentoinut tilannetta

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.