Toimi Kankaanniemi tylytti punavihreitä, keskustaa ja kokoomusta vappupuheessaan

Kansanedustaja Toimi Kankaanniemi (ps.) sanoi vappupuheessaan pitävänsä perussuomalaisia Suomen suurimpana kansanpuolueena. Kankaanniemi tylytti Jyväskylässä pitämässään puheessa niin punavihreitä, keskustaa kuin kokoomustakin.

Lue alta referaatti Kankaanniemen puheesta.

Referaatti Vappupuheesta Jyväskylässä 1.5.2018

Ps palasi juurilleen - suurin kansanpuolue puolustaa koko kansaa

Kesäkuussa 2017 Jyväskylän Paviljongissa valittiin Perussuomalaisille uusi puoluejohto. Puheenjohtaja vaihtui osin siksi, että entinen ei ollut enää käytettävissä, mutta myös siksi, että puolueen jäsenistö halusi puolueen palaavan juurillleen. Puoluejohto ja eduskuntaryhmän sittemmin eronnut niukka enemmistö oli ajanut politiikkaa, joka oli ollut vastoin puolueen tavoitteita.

Puoluejohdon vaihdos tapahtui demokraattisesti. Puoluekokouksessa ei muutettu puolueen sääntöjä eikä ohjelmia.

Nyt Perussuomalaiset ja sen 17-jäseninen eduskuntaryhmä pitäytyvät puolueen tavoitteissa. Keskeisimmät niistä ovat heikoimmassa asemassa olevien puolustaminen, työn ja yrittäjyyden edistäminen, EU:n liittovaltiokehityksen torjuminen ja hallittu maahanmuuttopolitiikka.

Perussuomalaiset on Suomen suurin kansanpuolue. Puolueen nopeasti kasvava jäsenistö koostuu kaikkiin eri väestö- ja sosiaaliryhmiin kuuluvista.  Kaikki muut suuret puolueet elävät yhä menneisyyden luokka-asetelmissa. Punavihreät puolueet ovat taantumuksellisia työväenpuolueita sekalaisin sosialistisin ja muin maustein. Keskusta on juuttunut maakuntiin pääsemättä suuriin kaupunkeihin. Kokoomus ajaa hyväosaisen luokan etuoikeuksien lisäämistä. Pienpuolueet toimivat kapealla pohjalla hyvien asioiden puolesta ilman todellista vaikutusvaltaa.

Perussuomalaiset haluaa vahvistaa suomalaista yrittäjyyttä.  Viimeksi kehysvaihtoehdossa eduskuntaryhmä esitti joukon pienyrittäjyyttä edistäviä toimenpiteitä. Paikallisen sopimisen hallittu laajentaminen on perusteltua.  Samanaikaisesti Ps haluaa turvata työntekijöiden aseman. Nuorten alle 30-vuotiaiden työntekijöiden aseman heikentäminen työmarkkinoilla ei ole kohtuullista. Siksi yhteinen välikysymys oli tarpeen. Työn vastaanottoa ja työvoiman liikkuvuutta tulee edistää.  Yhteinen etu ja kansakunnan etu pitää tasapainottaa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .