Toimitusjohtajalle äkkilähtö Jykes Kiinteistöistä

Jykes Kiinteistöt Oy:n pitkäaikainen toimitusjohtaja Juha Takala on jättänyt tehtävänsä eilen 13. syyskuuta.

Jykes Kiinteistöt tiedottaa, että Takala on ilmoittanut jättävänsä yhtiön ja lähtö on tapahtunut "hyvässä yhteisymmärryksessä".

Jykes Kiinteistöjen hallituksen puheenjohtaja Jaakko Selin (kok.) kiittää Takalaa pitkästä ja tuloksekkaasta toiminnasta yhtiössä ja sen osakkuusyhtiöissä. Selin kiistää, että kyseessä olisivat potkut.

– Ihan yhteisesti sovittu ja yhteinen päätös tämä oli, Selin huomauttaa.

Selin kertoo, että toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa tällä hetkellä yhtiön talouspäällikkö Jukka Kariniemi, ja uutta toimitusjohtajaa lähdetään rekrytoimaan pian.

Takala itse on yhtä vaitonainen lähdön syistä ja siitä, oliko kyseessä jonkinlainen näkemysero Jykes Kiinteistöjen kehittämisestä.

– En halua tässä vaiheessa kommentoida asiaa, Takala sanoo.

Takala ehti työskennellä yhtiön palveluksessa 17 vuotta.

– Tämä on ollut hienoa aikaa ja olemme saaneet paljon aikaan elinkeinotoiminnassa. Yhtiö on menestynyt ja kaikin puolin hyvässä kunnossa, Takala sanoo.

Uudistus käynnissä

Jyväskylän kaupunginhallitus päätti keväällä käynnistää Jykes Kiinteistöjen uudistamisen.

Uudistamisen tavoitteena on yhtiön toiminnan painopisteen siirtäminen pois kiinteistöjen omistuksesta ja vuokrauksesta. Yhtiöstä muodostetaan kiinteistökehitysyhtiö.

Jykes Kiinteistöt Oy:n omistavat Jyväskylän kaupunki, Laukaan kunta ja Muuramen kunta.

Yhtiön toimitiloissa toimii tällä hetkellä Jyväskylän seudulla noin 200 yritystä. Jykes Kiinteistöt omistaa toimisto-, teollisuus- ja varastotiloja noin 100 000 neliötä yrityspuistoissa ja muilla keskeisillä paikoilla.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .