Toivakan varikon toiminta lakkaa vuonna 2020

Puolustusvoimat luopuu osasta Toivakan räjähdevarikon toimintoja vuoden 2012 loppuun mennessä. Koko varikko ajetaan alas vuoteen 2020 mennessä.

Asiasta päätti puolustusministeriö tiistaina.

Varikolta vähenee 20 työpaikkaa vuoden 2012 aikana, kun räjähtetuotantotilan toiminta loppuu. Varastointitoiminta jatkuu vuoteen 2020 asti, johon mennessä työpaikkoja lähtee vielä 18.

Keuruun ja Ähtärin varikot sekä Räjähdelaitoksen esikunta Ähtärissä jatkavat edelleen toimintaansa osana uutta hallintoyksikköä Räjähdekeskusta, joka aloittaa toimintansa vuoden 2013 alusta.

Myös Keuruulta ja Ähtäristä vähennetään kuitenkin henkilöstöä. Keuruulta vähennetään kymmeniä henkilöitä ja Ähtäristä noin kolmannes työntekijöistä vuoteen 2020 mennessä.

Myös osasta Parkanon räjähdevarikon toimintoja luovutaan ensi vuoden loppuun mennessä. Työpaikkoja Parkanosta lähtee 21.

Toivakan varikon toimintojen uudelleenjärjestely koskee varikon 56 työntekijää. Keuruun varikolla on noin 80 työntekijää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Vessariitaa rauhoitelleen miehen ravintolailta päättyi ambulanssiin Jämsässä – vamman aiheuttaneen maksettavaksi yli 21 000 euron korvaukset

Poliisi vastaa kritiikkiin toiminnastaan Turkki-mielenosoituksessa Helsingissä: "Poikkeuksellista, että mielenosoituksen järjestäjä ei noudata määräyksiä"

Viron poliisi: Silja Europalta löytyi kaksi kuollutta nuorta aikuista, ei merkkejä väkivallasta – eri hyteistä löytyneet kuolleet olivat Suomesta

Hakalan sauna vetänyt väkeä Jyväskylään ympäri Suomen ja maailman – himosaunoja Pelle Miljoona vieraili Halssilassa, mutta ei päässyt lauteille

Myös autottomat voivat joutua maksajiksi, kun hallitus vaatimassa latausmahdollisuutta pihoihin

Saunalautta karille Päijänteellä yön pimeinä tunteina: "Hakkasi kiviin ja vaurioita olisi kohta tullut"

Silppua ruohonleikkurilla, haravoi tai tee oma jätesäkkikomposti – näin pääset eroon pihan peittävästä lehtipeitteestä

Kaksio tuhoutui tulipalossa Jyväskylän Sarvivuoressa – palovaroitin ei hälyttänyt

Yön uutiskooste: Mielenosoituksia, Brexit-jankkausta, jalkapalloyllätys ja huonon ajokelin varoitus

Kolumni: Seikkailupuiston lopettaminen oli jyväskyläläisille lapsiperheille järkytys – nyt paikka on vielä järkyttävämpi

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.