Toivakka ei kommentoi ministerispekulaatioita

Ulkomaankauppaministeri ei ota kantaa jatkoonsa tai siihen, onko hänelle tarjottu muuta ministerinsalkkua.

Ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakka (kok.) ei kommentoi, jatkaako hän nykyisellä paikalla tai onko hänelle tarjottu muuta ministerinsalkkua. Toivakka sanoo luottavansa siihen, että puolueen puheenjohtaja Petteri Orpo tekee kokonaisuuden kannalta viisaan päätöksen ja ilmoittaa sen ensi viikolla.

Toivakka sanoi myös, ettei ole kuullut sellaistakaan, että hän ei jatkaisi ulkomaankauppaministerinä.

Kokoomuksen entinen puheenjohtaja Alexander Stubb kertoi tänään kieltäytyneensä Orpon tarjoamasta ulkomaankauppaministerin salkusta.

– Olen hyvin tyytyväinen, että olen saanut tehdä tätä tärkeää tehtävää tässä hallituksessa ja katsotaan nyt sitten minkälaisia päätöksiä ensi viikolla tehdään, Toivakka sanoi medialle eduskunnassa. Hän kiisti tulkinneensa asian niin, että hän olisi toiseksi paras vaihtoehto.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Valtiovarainministeri Kulmuni kyseli Instagramissa kansalta, pitäisikö al-Holin leiriltä tuoda Suomeen vain lapset vai myös äidit –  poisti myöhemmin pahennusta aiheuttaneen kyselyn

Karjalaisen pääkirjoitus al-Holin leirillä olevista suomalaisista: "Kaikilla heillä on perustuslaillinen oikeus palata Suomeen"

Vankien suunterveys on huonolla tolalla – tutkimuksen mukaan hammaslääkäripelko on vangeilla tavallista yleisempää

Yön uutiskooste: EU-maat eivät löytäneet vieläkään täyttä yksimielisyyttä ilmastotavoitteesta, Uuden-Seelannin purkautumisherkältä tulivuorelta saatiin noudettua kuusi ruumista

Miksi al-Holin leirin suomalaisten kotiuttaminen on niin vaikeaa? – Näin asiantuntijat vastaavat

Kaikki al-Holin leirin naiset tuskin haluavat palata Suomeen – "En usko, että hän päästäisi pelkästään lapsensa Suomeen"

Suomalaistutkija: Johnson hyötyi brittien kyllästymisestä brexit-vatulointiin

Nopeus on valttia kisassa lainattavista kausikorteista Jyväskylässä – Hyvällä tuurilla voit päästä ilmaiseksi kahteen JYPin kotipeliin: Näin lainaus tapahtuu

EU-maat eivät löytäneet vieläkään täyttä yksimielisyyttä ilmastotavoitteesta – Puola laittoi muut odottamaan

Tänään vietetään Lucian päivää

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.