Touko Aalto kertoi Twitterissä palaavansa töihin ensi viikolla – lähetti terveisiä työhuoneeltaan

Jyväskyläläinen kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu Touko Aalto (vihr.) palaa ensi viikolla eduskuntatyöhön. Hän kertoi asiasta tänään perjantaina Twitterissä.

Tviitissään Aalto toivotti keskustelevaa alkavaa vuotta 2019 ja lähetti terveisiä työhuoneeltaan. Aalto myös kiitti ihmisiä ystävällisistä ja kannustavista viesteistä, jotka ovat auttaneet häntä palaamaan takaisin töihin.

– Ensi viikolla tositoimiin, Aalto tviittasi.

 

Touko Aalto jäi uupumuksen vuoksi lääkärin määräämälle sairauslomalle 13. syyskuuta. Hänen sairauslomansa kesti vuoden loppuun.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Korjattu: Aalto tviittasi palaavansa töihin ensi viikolla, ei maanantaina, kuten jutussa alun perin kerrottiin.

Touko Aalto puhuu mielenterveysongelmistaan ja syksyn romahduksesta: "Olen pelännyt, hävennyt ja pitänyt itseäni viallisena"

Vihreiden Touko Aalto Ylellä: Aion asettua ehdolle kevään eduskuntavaaleissa – "Se, että en pystynyt omaa joukkuettani palvelemaan, on ollut hirveän iso pala"

Touko Aalto palasi Jyväskylän kaupunginvaltuustoon: "Kiva päästä taas tilastojen ja lukujen maailmaan"

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto jää sairauslomalle

Uusimmat

Kotimaa

Media: PS-nuoret hylkäsivät puoluejohdon vaatiman sääntömuutoksen

Jyväskylän kaupunki salaa valtaosan Alvan myyntiä selvittäneestä konsulttisopimuksesta – "Kaupunki tuntuu toimineen tosi kevyillä perusteilla", arvioi tutkija

Mänttä-Vilppulan kohutun lentokenttähankkeen sopimus herättää paljon kysymyksiä: "Ei tunnu olevan oikein päätä eikä häntää"

Kohu Mänttä-Vilppulan rakennushankkeesta ei näytä hätkäyttävän Tahkolla ja Luumäellä – "Ei ole ilmennyt mitään sellaista, mistä pitäisi olla huolestunut"

Kommentti: Repimisestä rakentamiseen

Kyyjärveläisen Ilpo Sääksjärven elämä on muuttumassa irtisanomisen seurauksena – "Olen miettinyt, millä tavalla työnantaja valitsee irtisanottavat"

Henkilöauto päätyi yöllä ojaan Saarijärvellä – kuljettajaa ei löydetty

Yön uutiskooste: Oslossa ylipistosairaalan työntekijällä on todettu koronavirustartunta, Wall Streetilla heikoin viikko sitten vuoden 2008 finanssikriisin

Opettajankoulutukseen hakeville on tänä vuonna ensimmäistä kertaa yhteinen soveltuvuuskoe – “Sukupuoli ei ole arviointikriteeri”

Ajatustyössä täytyy osata sanoa ei – keskitytkö oikeisiin asioihin?

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.