Tragedia Vaajakosken moottoritiellä: Joutsenen puoliso jäi suojelemaan kuollutta pariaan keskelle vilkasta liikennettä

Vaajakosken moottoritiellä nähtiin tiistai-iltana traaginen tilanne, kun joutsenpariskunta ajautui tielle.

Toinen joutsenista jäi auton alle ja kuoli. Poliisin mukaan joutsenen puoliso pääsi tieltä pois lentäen, vaikkakin vaikutti hieman haavoittuneelta.

Autoilija jatkoi matkaansa, ja joutsenen puoliso jäi tilanteen jälkeen suojelemaan menehtynyttä pariaan aiheuttaen vaaratilanteen ohi ajaville muille autoilijoille.

Menehtynyt puoliso haudattiin lähistölle.

Sosiaalisessa mediassa käydyn keskustelun mukaan tilanne oli koskettava, kun joutsen yritti puolustaa kuollutta puolisoaan henkeään uhaten. Autoilijoiden ja poliisin nopea reagointi tilanteeseen kuitenkin pelasti toisen joutsenen hengen.

– Yksi auto oli pysäytetty toiseen reunaan ja minä yritin pysähtyä toiseen reunaan ja ajattelin että tukitaan tie, mutta sitten toinenkin autoilija jatkoi matkaa ja hirveä hätä iski että jäikö siihen kukaan varoittamaan muuta liikennettä ja ehtikö poliisi hakemaan toisen joutsenen turvaan, eräs sosiaalisen median keskustelija kertoi tilanteesta.

Joutsen on melko pariuskollinen eläin, mutta uskomus sen yksiavioisuudesta on todistettu tieteellisesti pelkäksi myytiksi.

Olitko paikalla? Lähetä kuva osoitteeseen verkkotoimitus@keskisuomalainen.fi tai Whatsappilla numeroon 0505725731.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .