Trumpin ja Putinin tapaaminen Helsingissä herätti peliyhtiöt – valtiojohtajien kohtaamisista vedonlyöntiä mitä erikoisimmista yksityiskohdista

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin ja Venäjän presidentti Vladimir Putinin tapaaminen Helsingissä on vedonlyöntikohde. Joidenkin peliyhtiöiden vedonlyöntisivuilla on asetettu kertoimia valtiojohtajien vierailun yksityiskohdista.

Rahansa voi laittaa kiinni vaikka siihen, että saako Sauli Niinistön koira Lennu silityksiä joko Trumpilta tai Putinilta. Myös vieraiden valtojen johtajien kravatteja ja suomen kielen käyttöä lehdistötilaisuudessa voi arvuutella.

Vedonlyöntikerroin Lennun hellittelylle kameroiden edessä jommankumman vieraan toimesta on Unibetillä 26.

Kravateissa suurimmat kertoimet ovat tiedossa, jos johtajat pitävät toistensa edustamien valtioiden lippuja muistuttavia solmioita kaulassaan. Venäjän lipun värit Trumpilla tuovat 21 kertoimen ja Yhdysvaltain lipun symbolit Putinilla 26,00.

Suurin kerroin, eli 51, Unibetillä tarjotaan sille, että antaako Trump kampanjalippiksensä Make America Great Again Niinistölle lahjaksi.

Useiden yhtiöiden kautta oli pystynyt lyömään vetoa siitä, että tapaavatko Trump ja Putin vuoden 2018 aikana.

Vedonlyöntikohteita Trumpista löytyy paljon monien aiheiden ympäriltä, kuten siitä onko hän virassa kautensa loppuun asti. Putinista niitä on huomattavasti vähemmän.

Tunnettujen valtiojohtajien kohtaamiset ovat aina suosittuja kohteita ja niistä löytyy mitä erikoisimpia yksityiskohtia. Esimerkiksi Kim Jong-Unin ja Donald Trumpin kohdatessa vetoa pystyi lyömään niin ydinasesopimuksista kuin Trumpin Twitter-julkaisuista.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .