Tuppurainen kertoo tällä viikolla, lähteekö SDP:n puheenjohtajakisaan

Kannattajien joukkoon ilmoittautui muun muassa jyväskyläläinen kansanedustaja Susanna Huovinen.

Kansanedustaja Tytti Tuppurainen kertoo tällä viikolla, lähteekö mukaan SDP:n puheenjohtajakisaan. Hänen mukaansa asian pitää olla selvillä, ennen kuin SDP:n puheenjohtajakiertue alkaa lauantaina. Kiertueelle osallistuvat puheenjohtajaehdokkaat.

SDP:n puheenjohtajuutta ovat toistaiseksi ilmoittaneet tavoittelevansa istuva puheenjohtaja Antti Rinne ja kansanedustaja Timo Harakka.

Puheenjohtaja valitaan SDP:n puoluekokouksessa Lahdessa helmikuussa.

Joukko demarivaikuttajia ilmoitti tänään tukevansa Tuppuraista puolueen johtoon SDP:n entisen puoluesihteerin Ulpu Iivarin kokoamassa vetoomuksessa. Kannattajien joukkoon ilmoittautui muun muassa jyväskyläläinen kansanedustaja Susanna Huovinen.

Vetoomuksessa sanotaan, että tulevaisuutta ei rakenneta iskulauseilla eikä itsetarkoituksellisella vastakkainasettelulla, vaan parasta tutkimustietoa hyödyntäen, ihmisten yhteistyöllä ja eri vaihtoehdoista avoimesti keskustellen.

– Tiedämme, että Tytti Tuppuraisella on kannatusta sosialidemokraattien keskuudessa. Häntä arvostetaan myös puolueen ulkopuolella, vetoomuksessa sanotaan.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .