Turun torilla osoitetaan mieltä

Poliisit pitävät kahta ryhmää erillään.

Arviolta parinkymmenen haalariasuisen poliisin joukko pitää erillään kahta pientä mielenosoittajien ryhmää Turun kauppatorilla.

STT:n paikalla olevan toimittajan mukaan torille teltan pystyttäneeseen maahanmuuttovastaiseen Suomi ensin -ryhmään kuuluu joitakin kymmeniä osallistujia.

Hieman aiemmin poliisi siirsi pois teltan läheisyydestä keskemmälle toria rasismia vastustavan ryhmän, johon kuuluu joitakin kymmeniä henkilöitä. Molempien ryhmien mielenosoittajat alkoivat kokoontua torille kello 16:n aikoihin.

Maahanmuuttovastaisten joukko siirtyy kulkueena kohti Puutoria.

Myös torin yläkulmassa, mielenosoitusten ulkopuolella, sijaitsevan kukkien ja kynttilöiden peittämän muistopaikan ympärillä seisoo edelleen kymmeniä ihmisiä.

Poliisi tutkii terroristisessa tarkoituksessa tehtyinä murhina ja murhan yrityksinä kymmentä Turun keskustassa perjantaina tehtyä puukotusta. Kaksi uhreista on kuollut.

Puukotuksista epäilty marokkolainen mies haavoittui kiinniottotilanteessa poliisin luodista ja on sairaalahoidossa. Tekoihin liittyen on lisäksi otettu kiinni neljä muuta miestä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Maanantain tukilakot näkyisivät maalla, merellä ja ilmassa – matkustajalaivoja jäämässä satamiin, lentojen perumisista ei vielä tarkkaa tietoa

Hyvä Joulumieli -tapahtuma valloitti Jyväskylän Kävelykadun – keräykseen lahjoitettujen varojen turvin hankitaan kaikkiaan 28 000 lahjakorttia

Maanantain tukilakot näkyisivät maalla, merellä ja ilmassa – matkustajalaivoja jäämässä satamiin, lentojen perumisista ei vielä tarkkaa tietoa

Jyväskyläläismiehelle ehdollista vankeutta laittomista nuuskabisneksistä – aloitti välittämisen 16-vuotiaana

HSL:n tekemät lipuntarkastukset loppuvat VR:n kaukoliikenteen junissa keväällä

Mauri Pekkarinen väistyy maakuntavaltuustosta – Petri Honkonen valittiin uudeksi puheenjohtajaksi

Mitä ihmettä? Hippokselle ilmestyi alkuviikosta uusi pysäköintirajoitus, mutta loppuviikkoon mennessä se oli jo hävinnyt

Teollisuusliitto katkaisi mekaanisen metsäteollisuuden neuvottelut – muun muassa kiky-tunnit kiistakapulana

Paltan Aarto yllättyisi, jos postikiistaa ratkova työryhmä löytäisi nopean ratkaisun – "En varsinaisesti usko, että mitään uutta ja ihmeellistä sieltä selvitystyöryhmästä tulee esiin"

Telian matkapuhelinverkossa laaja häiriö – myös hätäpuheluiden soittamisessa ollut ongelmia

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.