Kansanedustaja avautuu lehtijutun jälkeen: "Myönnän, että talousasiani ovat olleet sotkussa"

Demarinaisten puheenjohtaja, keskisuomalainen kansanedustaja Tuula Peltonen kommentoi blogissaan tämänpäiväisessä 7 päivää -lehdessä ilmestynyttä juttua, jossa kerrotaan hänen talousongelmistaan.

Lehden mukaan Peltosen ulosottorekisteri paljastaa, että kansanedustajalla on tapana tilata palveluita ja tavaroita, mutta jättää laskut maksamatta.

Peltonen päivitti tänään iltapäivällä blogiinsa tekstin, jossa hän toteaa, että julkisuudessa on kirjoitettu hänen talousasioistaan.

"Myönnän, että talousasiani ovat olleet sotkussa. En ole pystynyt maksamaan kaikkia syntyneitä laskuja ajallaan ja niitä on jouduttu perimään ulosoton kautta", hän kirjoittaa.

Hän myös selvittää yksityiskohtaisemmin keittiöremonttia, johon lehdessä viitattiin. Hän kertoo loppusumman nousseen matkan varrella, koska aluksi sovitun päälle oli tullut lisätöitä. "Näiden lisätöiden kanssa minun olisi pitänyt olla tarkempi", hän kirjoittaa.

Peltosen mukaan suurin osa veloista on hoidettu ja osaa hän lyhentää. Lisäksi hän pahoittelee tilannetta syvästi ja pyrkii kaikin keinoin selvittämään syntyneet epäselvyydet ja hoitamaan asiansa kuntoon.