Tv-kanavat toimivat taas normaalisti – tietoliikennevika katkoi televisiolähetyksiä koko maassa

Tietoliikennevika on aamun ja aamupäivän aikana haitannut televisiolähetyksiä koko maassa. Digita kertoo, että kaikki sen antenni-tv-verkon kanavat toimivat jälleen normaalisti.

Digitan mukaan laaja katkos alkoi noin puoli yhdeksältä aamulla. Se pimensi muun muassa A-kanavanipun kanavat, joihin kuuluvat Yle, MTV, Nelonen, AVA ja AlfaTV. Ylen peruslaatuisten kanavien kohdalla katkos koski myös kaapeli-tv:tä, mutta teräväpiirtolähetykset näkyivät normaalisti.

A-nipun kanavat palautuivat hieman aamuyhdeksän jälkeen. C-kanavanipun kanavat, eli Free, TLC, Kutonen ja TV5, alkoivat toimia puoli yhdentoista jälkeen aamupäivällä.

Ongelmat eivät olleet kuitenkaan ohi, sillä E-kanavanipussa alkoi uusi katkos hieman ennen puolta yhtätoista. E-kanavanipun kanavia ovat Jim, Sub, Liv, Hero ja adulttv.fi. Niiden katkos kesti runsaat puoli tuntia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Hallitus jatkaa kaksipäiväisiä koronaneuvotteluja Säätytalolla

Katiska-oikeudenkäynnissä käsitellään tänään Niko Ranta-ahon syytettä ex-puoliso Sofia Belorfin pahoinpitelystä

Heinolassa järvellä potkurivian vuoksi ajelehtinut alus ja sen matkustajat on saatu maihin

Hevonen vajosi mutaojaan, aasi ilmoitti huudoillaan kaverinsa hädästä

Marin A-studiossa: Karanteeni- ja testauslinjauksessa olisi kaivattu selvempää viestintää – "Kyse ei ole poliittisesta päätöksestä vaan viranomaispäätöksestä"

Korona tukahduttaa opiskelijabileet Jyväskylässä: tursajaiset siirtyvät, osa yökerhoista pysyy kiinni, eikä Kauppakadun Approkaan ole varma

Jyväskylä hakee 750 000 euron säästöjä muun muassa kirjastoista ja lasten liikunnasta – palveluja supistetaan, maksuja korotetaan ja henkilöstöä vähennetään

Murhan yrityksen kohteeksi joutunut Pekka Kataja palaa julkisuuteen ensi lauantaina – "Perunakuopasta pois"

Marin A-studiossa: Karanteeni- ja testauslinjauksessa olisi kaivattu selvempää viestintää – "Kyse ei ole poliittisesta päätöksestä vaan viranomaispäätöksestä"

Jyväskylän yliopistolla aavistuksen Itä-Suomen yliopistoa väljempi maskilinjaus – perjantaina saattaa tulla uusi ohjeistus

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.