UPIn johtajalle huomautus alkoholinkäytöstä

Ulkopoliittisen instituutin (UPIn) johtaja professori Raimo Väyrynen saa instituutin hallituksen puheenjohtajalta huomautuksen alkoholinkäytöstään. Väyrystä vaaditaan myös selvittämään, mihin toimiin hän on ryhtynyt instituutin sisäisten ongelmien korjaamiseksi.

UPIn hallitus käsitteli tänään kokouksessaan instituutin työilmapiirin ongelmia. Väyrystä on moitittu epäasiallisesta käyttäytymisestä. Myös hänen alkoholinkäyttöönsä on puututtu.

Väyrystä kuultiin kokouksessa, ja häntä oli kuultu jo aiemminkin. Työnjohdollisena toimena hallitus päätti, että hallituksen puheenjohtaja ministeri Antti Tanskanen antaa johtajalle suullisen huomautuksen alkoholin varomattomasta käytöstä.

Tanskanen kertoi kokouksen jälkeen, että yksi valitus koski epäasiallista käyttäytymistä. Tästä oli kuitenkin jo sovittu valittajan ja Väyrysen kesken, joten tähän asiaan ei enää puututtu.

Hallitus totesi päätöksessään johtajankin olevan sitä mieltä, että instituutin työskentelytavoissa ja työilmapiirissä on vakavia puutteita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.