Ulosajo Nelostiellä keskiviikkoaamuna – onnettomuus sattui samoilla paikkeilla kuin tiistain raju nokkakolari: "Tie on paikoittain huonossa kunnossa"

Nelostiellä Viitasaaren kohdalla sattui liikenneonnettomuus keskiviikkoaamuna puoli yhdeksän aikaan. Päivystävä palomestari Kim Suokas kertoo, että onnettomuus sattui Muikunlahden kohdalla lähellä samaa paikkaa, jossa tiistaina tapahtui raju nokkakolari.

Lue myös: Kaksi loukkaantui vakavasti ja yksi lievemmin Viitasaaren rajussa nokkakolarissa tiistaina – Nelostie oli yli tunnin poikki

Suokas ei osannut sanoa, kuinka liukasta tapahtumapaikalla oli, mutta tieosuudella on hänen mukaansa "jonkinnäköisiä vaurioita".

– Tie on paikoittain huonossa kunnossa, Suokas kommentoi.

Keskiviikkoaamun onnettomuudessa auto ajautui ulos tieltä kyydissään kuljettajan lisäksi toinen aikuinen ihminen. Kumpikaan heistä ei Suokkaan mukaan loukkaantunut ainakaan vakavasti, sillä he pääsivät omin voimin ulos autosta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kaksi loukkaantui vakavasti ja yksi lievemmin Viitasaaren rajussa nokkakolarissa tiistaina – Nelostie oli yli tunnin poikki